HR-Administratör till världsledande logistikföretag

Om tjänsten

Till vår kund inom logistikbranschen söker vi nu en HR-Administratör för omgående uppdragsstart i Göteborg. Har du ett stort intresse för HR-frågor och framförallt rekrytering? Låter det spännande att jobba i ett världsledande och globalt bolag?Skicka in din ansökan omgående!

I rollen som HR-Administratör hos vår kund kommer du arbeta med administration och supportering inom HR där mycket fokus kommer ligga påprocesserna för rekrytering, anställning, onboarding och övrig introduktion för nya medarbetare. Vid din sida har du en Senior HR Business Partner som leder arbetet och det är framförallt dennens arbetsuppgifter du stöttar i.

Som medarbetare hos vår kund har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor i ett globalt företag. Ta chansen att vara en del av ett starkt team!Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen.

Kvalifikationer
- Eftergymnasial utbildning inom HR/personalvetenskap
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna inom HR eller rekrytering

Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag/HR-gig, vilket innebär att du kommer att vara visstidsanställd hos oss på PeopleProvide men arbeta som konsult hos vår kund. Det finns sedan en god chans att du erbjuds en tillsvidareanställning hos vår kund efter avslutat konsultuppdrag.

Urval och presentation till kund sker löpande. Är du intresserad av den här tjänsten är det därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart du har möjlighet. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Hydén,tommy@peopleprovide.se.

Uppdragsstart: Omgående
Omfattning: 100%
Anställningstid/uppdragslängd: 6-9 månader
Sista ansökningsdag: 2018-01-15

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
PeopleProvide
Hemsida:
http://www.peopleprovide.se/

Ansökan

Webbplats:
https://career.peopleprovide.se/jobs/189487-hr-administrator-till-varldsledande-logistikforetag?promotion=75778-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-01


Senaste inkomna jobb