Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-GENERALIST TILL KINNARP

Om tjänsten

UTMANINGEN
I rollen som HR-generalist arbetar du operativt och strategiskt med HR-frågor. Rollen innebär att stötta chefer och medarbetare i alla operationella HR processer såsom rekrytering, rehabilitering, introduktionsprogram, organisationsförändringar, avtal och lönerevision. I ansvaret ligger också att tillsammans med dina kollegor inom HR garantera att HR-processerna följer lagar och avtal samt bolagets policy i olika frågor och processer inom den egna verksamheten.

Tjänsten är placerad i Kinnarp, Falköping.


DIN BAKGRUND
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat personalarbete samt högskoleutbildning inom personalområdet tex. PA- programmet eller annan adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Bilkörkort är ett krav då arbete på Kinnarps tre produktionsenheter kan förekomma.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Du är nyfiken och orädd att ta dig an utmaningar.
Du gör ditt bästa, är en lagspelare och engagerar dig själv och tänker framåt. I gengäld erbjuder vi dig att ta del av en verksamhet med höga ambitioner.
För oss är det viktigare att du passar in i vår företagskultur än att du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa.

Du stödjer och samarbetar med dina kollegor och ledare i att nå deras mål och kan skapa förtroende med hög integritet. Du har en förmåga att prioritera och fokusera bland många uppgifter med deadlines på ett strukturerat och serviceinriktat sätt.

VAD GÖR DETTA TILL DIN UTMANING?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som HR-generalist till just din utmaning! Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen och vilka delar i personalarbetet som du ”brinner” lite extra för!Om Kinnarps
KINNARPS LEVERAR ARBETSPLATSLÖSNINGAR
Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största tillverkare av inredningslösningar för arbetsplatser med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på drygt 4 miljarder SEK. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Idag är det fortfarande ett helägt familjeföretag.
www.kinnarps.com

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillträde Snarast
Placeringsort Kinnarp, Falköpings kommun
Varaktighet Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas
Arbetstid Heltid, dagtid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kinnarps AB
Hemsida:
http://www.kinnarps.se

Ansökan

Referens:
”Ansökan HR-generalist”
E-postadress:
work@kinnarps.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Övrigt:
Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi undanber oss kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare.


Senaste inkomna jobb