Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-konsult

Om tjänsten

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Beskrivning Vi är ca 5800 medarbetare i Närhälsan och har verksamhet i alla kommuner i Västra Götalandsregionen.

Våra verksamheter är vårdcentraler, rehabmottagningar, barnmorskemottagningar, barn- och ungdomsmedicin med flera.

På  HR-avdelningen finns det 34 medarbetare som är placerade på fyra lokalkontor, Vänersborg, Borås, Skövde och Göteborg. Avdelningen leds av en HR-chef. Vi har HR konsulter som arbetar mot verksamheterna, HR strateger som arbetar inom områdena lönebildning, förhandling, kompetensförsörjning arbetsmiljö och controlling, HR specialister som förstärkar specifika HR områden samt HR administratörer som stödjer hela HR funktionen.

Nu söker vi en HR konsult på vikariat under tiden som ordinarie befattningshavare är på föräldraledighet. Dina ansvarsområden blir Barn och ungdomsmedicin, Närhälsans kansli, Fou och studierektorsenheten. Placeringsort Göteborg.

ArbetsuppgifterSom HR konsult inom Närhälsan kommer du ha en spännande och utvecklande roll inom HR området. Ingen dag är den andra lik. Du har många trevliga kollegor, möjligheter till kompetensutveckling och en stor självständighet i arbetet. Du kommer arbeta som chefsstöd inom hela HR området som innefattar allt från arbetsmiljö,samverkan och arbetsrätt till lönebildning, kompetensförsörjning och rehabilitering.

HR-konsulten deltar vid områdets ledningsgruppsmöten och områdets fackliga samverkansgrupp. Du kommer att arbeta konsultativt genom att stödja chefer med att tydliggöra och synliggöra verksamhetens HR-processer för att uppnå målen i affärsplanen.

HR-konsultrollen innebär ett självständigt, delaktigt och utvecklande arbete som kännetecknas av flexibilitet och en förmåga att ligga steget före.

Kvalifikationer Personalvetarlinjen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och tidigare arbetat som stöd till första linjens chefer.

Det är viktigt att du är självständig, prestigelös samt har en god kommunikativ förmåga.

Erfarenhet av HR arbete inom Västra Götalandsregionen eller inom avtalsområdet AB är önskvärt. Alternativt erfarenhet av HR arbete i en stor organisation.

ÖvrigtTidsbegränsad anställning, heltid, tillträde 2015-03-01-2015-12-31 med möjlighet till förlängning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: 2015-03-01
Visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Närhälsan, Göteborg, HR-avdelningen

Ansökan

Referens:
2014/5275
Webbplats:
http://vgregion.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:48026/where:1/
Sista ansökningsdag:
2014-12-09


Senaste inkomna jobb