Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR konsult

Om tjänsten

IKEA Industry Hultsfred AB, Division Boards

Du ser saker lite annorlunda, det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än vad ditt CV är. Vi erbjuder positioner som kommer att utmana dina förmågor och låta dig växa. Välkommen att se saker lite annorlunda tillsammans med oss!

IKEAs grundare Ingvar Kamprad har en vision – Att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det är utifrån den visionen som IKEA har utvecklats till ett ständigt växande heminredningsföretag som erbjuder ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga inredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem. Men detta visste du kanske redan? Att du hittat hit är en bra start!
 
IKEA Industry Hultsfred AB bidrar till ”IKEA familjen” med ca 290 medarbetare där hälften arbetar med tillverkning av spånskivor i division Boards och där andra hälften, division Flatline, arbetar med tillverkning av PAX garderober. I ditt dagliga arbete så kommer du arbeta nära dina övriga medarbetare för att tillverka grundmaterialet till flera av IKEAs eftertraktade produkter som möjliggör en bättre vardag för de många människorna.


OM JOBBET
IKEA erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett växande företag med en bärande affärsidé. Du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete, och att arbeta i en internationell miljö där människan och gemenskapen är centrala värden.

Vår HR avdelning ansvarar för att ge service till hela IKEA Industry Hultsfred AB, division Boards, i alla förekommande HR relaterade frågor. Vi söker nu en HR konsult till ett spännande, intressant och utvecklande arbete, där arbetsuppgifterna sträcker sig över ett stort område och där du i rollen ständigt får möjlighet att lära dig nya saker. Arbetstiden är förlagd till dagtid men företaget är i drift dygnet runt och året runt vilket vid vissa tillfällen kan ställa krav på att vara tillgänglig även på andra tider än dagtid.

Som HR konsult arbetar du främst med att vara en partner till hela organisationen i alla HR relaterade frågor. I den här rollen så kommer du främst arbeta med löner, rehabilitering, statistik, utbildningar, rekrytering, introduktion av nya medarbetare och andra administrativa arbetsuppgifter på avdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
• att ha hand om lönehanteringen på IKEA Industry Hultsfred, division Boards
• att arbeta med rehabilitering i ett nära samarbete med vår externa företagshälsovård
• att skapa statistik inom HR området inom enheten i Hultsfred men även mot centrala funktioner inom IKEA Industry
• att bistå och stödja verksamheten i både strategiska och operativa arbetsmiljöfrågor
• att arrangera utbildningar, följa upp utbildningar men även att vara fascilitera vissa utbildningar
• att vara med som en resurs i rekryteringsprocessen
• att vara med och introducera nya medarbetare in i företaget och IKEA
• att ha hand om andra administrative uppgifter inom avdelningen

OM UPPDRAGET
Som HR konsult inom HR avdelningen på IKEA Industry Hultsfred AB får du chansen att påverka och utveckla HR agendan som berör alla våra anställda. Dina främsta ramar i arbetet som du har att förhålla dig till är lagar, kollektivavtal, företagets olika policies, IKEAs IWAY och IKEAs Code of Conduct.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Regular
Regular
Lön:
Further details about terms and conditions will be covered in employment contract.

Arbetsplats

Arbetsplats:
IKEA Industry Hultsfred AB

Ansökan

Webbplats:
https://jobs.smartrecruiters.com/InterIKEAGroup/743999662749810-hr-konsult
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb