Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-konsult/partner

Om tjänsten

Psykiatridivisionen

Vår verksamhet
Psykiatridivisionen är en av Akademiska sjukhusets 6 divisioner som bedriver högspecialiserad psykiatrisk vård. Forskning och undervisning är integrerade delar av verksamheterna. Psykiatridivisionen är indelad i sju verksamhetsområden utifrån framför allt diagnos och ålder. Vi strävar dagligen efter att vara en attraktiv arbetsplats där anställda har inflytande och känner delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet.

HR-funktionen leds av en HR-chef och du kommer att ingå i en grupp om tre HR-konsulter och ansvarar för att ge kvalificerat stöd i HR-relaterade frågor till verksamheternas chefer. I februari ska en av våra HR-konsulter gå på föräldraledighet, och vi söker därför en vikarie.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som HR-konsult/partner innebär att du är en professionell samarbetspartner som bidrar till att verksamheten når sina mål. Arbetsområdet är brett och innefattar alla grundläggande HR- processer. Vi befinner oss i en rörlig organisation och det är viktigt att kunna driva och utveckla HR i vårt pågående förändringsarbete och att självständigt kunna leda och följa upp processer ute i organisationen.
Arbetet innebär även engagemang och delaktighet i det strategiska HR-arbetet på såväl sjukhus- som landstingsövergripande nivå.

Kvalifikationer
Du som söker har HR-utbildning på högskolenivå, minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete i stora organisationer och har tidigare arbetat med alla grundläggande HR-processer. Som person är du engagerad, positiv och lyhörd. Du har integritet samtidigt som du har förmåga att inge förtroende, skapa relationer samt har en god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter så att du arbetar så effektivt och värdebaserat som möjligt. Du ska även kunna fånga upp signaler/behov i organisationen och arbeta vidare med dessa på ett lösningsfokuserat sätt.


Upplysningar
HR-chef Åsa Sandström tfn 0738-667170

Facklig kontakt nås via växeln tfn 018-611 00 00

Ansökan
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tidsbegränsad, 100%, Tillträde 2015-02-02

-
Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Uppsala län

Ansökan

Referens:
PSYK186/2014
Webbplats:
https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=20024&RefNo=PSYK186%2f2014&Source=p
Sista ansökningsdag:
2014-12-14


Senaste inkomna jobb