Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-konsult till barn- och utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Vår nya HR-konsult vill göra skillnad, varje dag för våra chefer på våra enheter, förskolor och skolor. Hos oss får du möjligheten att bidra till att våra elever når sina mål genom ett kvalificerat HR-stöd till våra chefer. Vi erbjuder dig ett HR-konsult uppdrag i en stor organisation där du får möjligheten att utvecklas och utmanas i komplexa frågeställningar och där du bidrar med din kompetens inom många olika HR områden. Nu planerar vi inför kommande generationsväxlingar i vårt team på HR-enheten. Är du HR-konsulten vi söker? Välkommen till oss!

Mer information om förvaltningen hittar du på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-konsult är du våra chefers konsultativa stöd i alla dagliga HR-relaterade frågor och du arbetar brett inom HR-området med arbetsrätt, kompetensförsörjning, arbetsmiljö och hälsa samt lönebildning. För oss är det viktigt att du har kunskap och arbetslivserfarenhet av arbetsrättsliga frågor. Hos oss får du möjligheten att jobba med ett stort urval av kvalificerade HR-strategiska frågor. Vi arbetar utifrån våra huvudprocesser; kompetensförsörjning, arbetsmiljö och anställningsvillkor. Möjlighet finns även att delta i utvecklingsarbeten som rör hela förvaltningsområdet och inom staden. En av våra utmaningar vi har är kompetensförsörjning.

Som HR-konsult arbetar du i nära samverkan med våra fackliga samarbetspartners och driver HR-frågor med syfte att stärka kvalitet och måluppfyllelse i våra verksamheter. Ingen dag är den andra lik, vilket innebär att måste du trivas med att ta ansvar och ha en förmåga att anpassa dig efter omständigheterna. Som ny hos oss har du ett fint stöd från dina erfarna kollegor. Ett mycket spännande uppdrag helt enkelt där du får möjligheten att utvecklas i din HR roll och bidra med din kunskap och kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med personalvetarexamen eller likvärdig akademisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av HR-arbete som är relevant för tjänsten. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt coachande förhållningssätt. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och att du planerar och strukturerar ditt arbete effektivt. En god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift är också viktigt för tjänsten samt att du är tydlig i din kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Läs mer om oss som arbetsgivare och våra olika yrken: www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Hemsida:
http://www.vasteras.se/naringsliv-och-arbete/jobb-och-karriar

Ansökan

Referens:
2019/00059
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ec3fa27-9b2b-4f48-8fb6-cd0a77406f8d&publishCode=AMS&TK=9669aae2-2cea-446c-8657-f3d034dc2b0b
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb