Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-konsult till fritidsförvaltningen

Om tjänsten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens HR-funktion
HR-funktionen tillhör fritidsförvaltningens stabsfunktion. Där arbetar två HR-konsulter och två HR-administratörer med en administrativ chef. HR-funktionens främsta uppdrag är att bidra med att stärka och skapa goda förutsättningar för förvaltningens chefer att utöva ett gott ledarskap. Vi arbetar nära våra chefer och fungerar som samarbetspartners i arbetet mot målen med stort fokus på stöd och service.

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-konsult arbetar du med att stödja och vägleda förvaltningens chefer i samtliga HR-processer, detta i enlighet med Malmö stads styrdokument samt lagar och avtal. Du ger cheferna proaktivt och konsultativt stöd inom frågor som rör arbetsmiljö, samverkan, löneöversyn, rekrytering, rehabilitering och arbetsrättsliga ärenden. ´

Du kommer att arbeta som generalist, med ansvar för ett eller flera fokusområden. Även på stadsövergripande nivå kan du komma att ingå i nätverk och arbetsgrupper för gemensam utveckling inom HR-området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker vi dig med högskoleexamen motsvarande fil kand. inom området HR/PA eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av brett och kvalificerat HR-arbete, gärna av lönebildning och/eller rehabilitering. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat i en liknande roll inom offentlig förvaltning.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda IT-kunskaper. Har du tidigare arbetat i de HR-system som används i Malmö stad, så som Personec P, Visma Recruit, Adato och QlikView är detta ett plus.

För att lyckas i rollen som HR-konsult behöver du ha ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Du är kommunikativ och har hög integritet. För rollen är det viktigt att du är strukturerad, van att arbeta självständigt och kan driva dina områden framåt. Vidare är du lyhörd för chefernas behov, prestigelös, serviceinriktad och har förmåga att skapa förtroende och goda relationer.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid. Flextid tillämpas.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-05-01 Eller enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Malmö stad Fritidsförvaltningen

Ansökan

Referens:
040-2019-08
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=20517117-e48a-4c13-a066-3db312bf4cbf&publishCode=AMS&TK=085905cb-7ea2-45cb-8353-b931bce7c9d6
Sista ansökningsdag:
2019-03-05


Senaste inkomna jobb