Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-Konsult till Kultur- och fritidsförvaltningen

Om tjänsten

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda, professionella möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Kultur- och fritidsverksamheten i Eskilstuna är bred och mångsidig. Utbudet av aktiviteter är brett och varierat. Det övergripande långsiktiga målet för kultur- och fritidsnämndens verksamheter är att alla erbjuds ta del. Förutom att erbjuda bildning, upplevelser och aktiviteter av olika slag ryms också ansvaret för att samla, vårda och visa kulturarvet. Barn och ungdomar är särskilt prioriterade målgrupper.

HR-funktionen har i uppdrag att tillsammans med övrig personal på förvaltningskontoret vara ett stöd för chefer och arbetsledare på förvaltningen i sitt uppdrag för att ge Eskilstunaborna ett berikande kultur- och friluftsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som HR-konsult inom vår förvaltning, som präglas av öppenhet, högt engagemang och familjär atmosfär. Som HR-konsult kommer du arbeta strategiskt och operativt, både som generalist och specialist.

Som generalist kommer du att tillsammans med dina två kollegor verka som chefstöd i enhetens HR-relaterade frågor; tolka lagar och avtal, introduktion av nyanställda, medverka tillsammans med chef på arbetsplatsträffar och informera i olika personalfrågor, friskvård, arbetsmiljöfrågor och andra personalsociala frågor, hålla i förvaltningsövergripande utbildningsinsatser. Du kommer också få möjligheter att ingå i det kommungemensamma arbetet i olika strategiska arbetsgrupper för HR-frågor. Du kommer rapportera till HR-chefen och ingå i ett personalteam på två personer.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning (inom ex HR, beteendevetenskap, ekonomi el. juridik). Vi vill att du har minst 2 års tidigare erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat strategiskt med chefsutveckling/arbetslagsutveckling. Erfarenhet från offentlig verksamhet är också meriterande. Har du dessutom erfarenhet av arbete med tolkning av lagar och avtal inom det arbetsrättsliga området är det en fördel.

Befattningen kräver att du har god samarbetsförmåga, hög integritet och van att verka i en konsultativroll. Det är också viktigt att du har en helhetssyn och ett intresse för den verksamhet vi verkar inom. Du behöver vara behärskad och trygg i din yrkesroll och ha ett intresse för att vilja utveckla HR-arbetet. Egenskaper som värderas högt är social kompetens och ett förtroendeingivande arbetssätt och bemötande. Du ska vara ansvarsfull, ordningsam samt strukturerad med förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka denna tjänst via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan och enkät då de bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du uppger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster:
Eskilstuna kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Eskilstuna kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen

Ansökan

Referens:
1512
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=afd35d66-37f7-4d60-9762-f94c2dc0c3f5&TK=e0832996-09ef-403e-b9e6-67b57f011ad8
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb