Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-konsult

Om tjänsten

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.HR
HR-organisationen består av en HR-chef och en enhetschef samt cirka 30 medarbetare som stödjer organisationen i HR-relaterade frågor.

Det är en stor bredd på arbetsuppgifterna och många kontaktytor. Inom HR arbetar vi som specialister, generalister eller HR områdespartners. HR-konsulterna är generalister som erbjuder cheferna i verksamheten kvalificerat stöd.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med möjlighet till utveckling inom HR-området. Du får också trevliga kollegor och möjlighet till god kollegial stöttning och internt lärande utifrån ett HR-perspektiv.Dina arbetsuppgifter
Som HR-konsult har du en aktiv roll i verksamheterna och är engagerad i förbättrings och utvecklingsarbeten. Du arbetar med såväl operativa, strategiska och administrativa HR-frågor. Utifrån ett konsultativt arbetssätt ger du kvalificerat stöd till chefer i HR-relaterade ärenden. Du driver, utvecklar, implementerar och följer upp HR-arbetet i verksamheterna. Du kan medverka vid samverkansgrupper och möter fackliga företrädare.

Som HR-konsult arbetar du självständigt med mycket egenansvar. Du är en kompetent rådgivare som hanterar många frågor i en stor och komplex organisation. Genom ett brett och kvalificerat HR-arbete stödjer och coachar du chefer inom alla HR-processer samt anpassar insatserna efter specifika behov. Du arbetar i nära samarbete med HR-områdespartner och HR-specialister.Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning med inriktning personal. Det är meriterande om du har erfarenhet från kvalificerat HR-arbete och att driva förändringsarbete.

Du har god kommunikativ förmåga både i enskilda samtal och i större grupper. Du är coachande, initiativtagande, har hög energi samt skapar förtroende med dem du arbetar med. Du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt samt är serviceinriktad och mån om att leverera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Övrigt
Annonsen avser en visstidsanställning för en föräldraledig kollega. Placering på NÄL.Välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
Visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
NU-sjukvården, HR kompetens

Ansökan

Referens:
2019/589
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:249065/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-03-04


Senaste inkomna jobb