Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior HR-konsult till Bjuvs kommun

Om tjänsten

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb?

Bjuv är en kommun på gång och med KRAFT bygger vi framtidens arbetsplats. På fyra år har vi klättrat 224 placeringar i den nationella skolrankningen och 109 placeringar i tidningen Fokus boenderankning ”Bäst att bo”.
Bjuv är en kommun med 15000 invånare och 1200 medarbetare. Vi ligger centralt i nordvästra Skåne med bra förbindelser till både mindre och större orter i Skåne.
Vår resa har bara börjat, och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och forma ett helt samhälle.

Någon gång i din karriär ska du ha jobbat i Bjuvs kommun - Nu har du chansen!
Du är viktig.


Vi på HR-avdelningen kännetecknar vårt arbete med samarbete och höga förväntningar på oss själva och andra. Vårt uppdrag är att vidareutveckla och kvalitetssäkra HR-processerna och att stödja kommunens chefer i dessa.

HR-avdelningen är idag åtta medarbetare som är organiserade i två team; HR-teamet och löneteamet. Samarbete och utveckling är otroligt viktigt för oss – ”Så har vi aldrig gjort förr!” används som beröm.


ARBETSUPPGIFTER
Som junior HR-konsult på HR-avdelningen i Bjuvs kommun erbjuds du en otroligt omväxlande och stimulerande arbetsvardag. Du kommer på många sätt vara spindeln i nätet och har stora möjligheter att bygga nätverk.

Uppdraget innebär att du får möjlighet att växa in i rollen som HR-konsult. Du stödjer kommunens chefer i enklare HR-frågor såsom frågor relaterade till vårt kollektivavtal, anställningsbevis, semester m.m. Du kommer vara ansvarig projektadministratör för våra interna arbeten samt till Mångfaldsprojektet och Framtidens chefer, arbeten som Bjuvs kommun projektleder för Familjen Helsingborg. Du är också vår webbadministratör som vidareutvecklar vår del av intranätet för att ge bästa förutsättningarna för medarbetare och chefer att hitta relevant information på ett enkelt sätt. Rollen innebär också ett administrativt stöd till vår HR-chef.

Du ingår i HR-avdelningen där vi delar erfarenheter, stödjer varandra och lär tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som nyligen avslutat högskole- eller universitetsstudier inom HR. Har du dessutom högskoleutbildning inom service management och/eller en administrativ utbildning är det meriterande. Vi har inga krav på erfarenhet, men det är meriterande om du tidigare arbetat inom offentligt verksamhet eller med administrativt arbete i någon form.

Du är en självgående person som trivs med att arbeta tillsammans med andra såväl som självständigt. En av dina styrkor är kommunikation och relationsbyggande vilket är otroligt värdefullt i detta uppdrag. Du har förmåga att hantera en omväxlande arbetsdag samtidigt som du levererar med hög kvalitet och noggrannhet.

Du har god kunskap om Excel och hur detta verktyg kan effektivisera vår arbetsvardag. Har du erfarenhet av diarieföring, enkätverktyg och innehar B-körkort är det meriterande.

ÖVRIGT
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 75 % av heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 , upphör: 2018-12-31 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bjuvs kommun, Kommunstyrelsen

Ansökan

Referens:
A732646/2017
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2cbe354c-7dfc-4576-ae69-379b5424f186&TK=4904fcef-1fbe-4137-8017-6a4a4c9315eb
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb