Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior HR-Konsult till Malmö stad





Om tjänsten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka?

Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa.

HR-avdelningen består av tio medarbetare. Vi sitter på Storgatan 20 i Malmö tillsammans med övriga förvaltningskansliet. Vi är en framåt och driven avdelning som ser fram emot att få en ny kollega!


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta som generalist på vår HR-avdelning.

Ditt uppdrag som HR-konsult hos oss är mycket varierande och har en stor bredd. Du arbetar såväl operativt som strategiskt. Tjänsten innefattar exempelvis rekrytering, arbetsrätt, förhandlingar och lönefrågor, omställning, organisations- och utvecklingsfrågor, jämställdhet och mångfald. Du kommer också att få vissa mindre HR-övergripande uppdrag.

HR-konsulterna arbetar coachande ut mot olika områden och enheter. Förvaltningen är uppdelad på fyra större områden, några mindre enheter och kansliet. Du kommer att vara kontaktperson ut mot olika delar av verksamheten. Vi samarbetar gärna och ofta med varandra och ser våra olika erfarenheter och kompetenser som en stor styrka i utvecklingen av HR-arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en HR-utbildning eller en högskoleutbildning med motsvarande innehåll. Detta skulle kunna vara ditt första jobb inom HR.

Du trivs med att verka i en dynamisk miljö, att arbeta i högt tempo och med många olika frågeställningar. Du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du delar med dig och tar stöd av dina kollegor.

Som person är du drivande, strategisk och har god prioriteringsförmåga. Du är prestigelös, kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all annonsförsäljning.

HR-konsult/PA-konsult







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt., upphör: 2016-06-30 Med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Malmö stad, Kansliet

Ansökan

Referens:
170-HR konsult junior
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7913b6f6-147a-43e1-a72c-dea9a9400020&TK=872aaa24-5fab-45b3-b3df-d7b8dffb7b69
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb