Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsultchef

Om tjänsten

Du kommer ha ett eget område där du ansvarar för bemanning av sjusköterskor. Detta innebär kundkontakt för att kunna möta deras behov av duktiga sjuksköterskor. Innebär kontakt med våra anställda sjuksköterskor för att erbjuda dem de uppdrag de vill ha. Du förutser och genomför rekryteringar av nya sjuksköterskor och du kommer att ha arbetsgivaransvaret med alla delar gällande anställning, löneförhandling, medarbetarsamtal och arbetsmiljöansvar. Arbetet innebär några resor per år.

En driven människokännare!
Konsultchefsrollen är komplex för du måste vara hård och mjuk, inkännande och drivande, varm och kall samtidigt! Vi verkar i en starkt konkurrensutsatt bransch vilket gör att vi måste vara drivande samtidigt som vi arbetar med människor vilket gör att vi måste vara inkännande för att förstå var och ens behov.
Vidare är du social, drivande och handlingskraftig och du trivs att vara där det händer. Arbetet innebär frihet under ansvar vilket innebär att du är målmedveten och trygg i dig själv. Flexibel, ansvarsfull samt noggrann är viktiga egenskaper.
För att passa i denna roll tror vi även att du är en målinriktad och självgående person med känsla för service.

Du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska, HR eller försäljning och erfarenhet av bemanning är meriterande.OM OSS Addus Care – Vi får det att klaffa! Tillräcklig små för att ge dig ett personligt engagemang som leder till uppdrag du gillar. Vi förser vården med personal inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet. AddUs Care bemannar med Läkare, Sjuksköterskor,Socionomer, Psykologer, Dietister, Fysioterapeuter samt Arbetsterapeuter.. Vi är auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i Komptetensföretagen.

Att trivas tillsammans är grundläggande och i slutskedet kommer din personlighet att avgöra hur du fungerar som Konsultchef.

Vi är ett ungt företag i kraftig tillväxt vilket innebär att du får stor möjlighet att påverka framtiden!

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
AddUs Care AB

Ansökan

E-postadress:
petra.granlund@addus.se
Sista ansökningsdag:
2018-12-08


Senaste inkomna jobb