Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsultchef

Om tjänsten

Nu söker vi på Wikan i Skellefteå en konsultchef till vår bemanningsverksamhet. Om du är intresserad av människor och vill arbeta nära kunden så är detta drömjobbet - det kan vi intyga! Kom och hjälp oss bygga Skellefteå.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser företagens behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, Läs mer på www.wikan.se
På Wikan Skellefteå är vi idag fem kollegor som arbetar inom våra två tjänsteområden Bemanning och Rekrytering. Sedan starten 2015 har vi haft mycket god tillväxt och vi ser fortsatt hög efterfrågan i vår region. Vi söker därför dig som vill hänga med oss på vår fortsatta resa i en roll som konsultchef!

Dina arbetsuppgifter
Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag! Vi söker en person som har passion för människor och affärer. Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall också ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan våra kundföretag och konsulter.
Du kommer att i nära samarbete med dina kollegor arbeta med arbetsuppgifter som t. ex:
- Självständigt säljarbete gentemot befintliga och nya kunder.
- Rekrytera till vår bemanningsverksamhet.
- Personalansvar för uthyrda konsulter.
- Planera och genomföra marknadsaktiviteter.
- Vid behov hjälpa till med direktrekryteringar.
- Administration i IntelliPlan.
Ditt geografiska arbetsområde är Skellefteå, Norsjö och Malå kommuner.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har sannolikt några års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen eller har jobbat i ledande befattning. Din yrkesmässiga bakgrund får gärna vara från industri då vi har behov av att bli fler konsultchefer med den bakgrunden.
För att kunna bidra till vår framgång ser vi gärna att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och samtidigt arbeta med försäljning och rekrytering. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att prioritera rätt.
Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer, samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor.
I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, framförallt din samarbetsförmåga och att du motiveras av att arbeta i team mot gemensamma mål. Är du också en relationsskapande person som tar stort eget ansvar i arbetet kommer du trivas bra tillsammans med oss!

Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 3/3. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tveka inte heller med att höra av dig med eventuella frågor till platschef, Kenneth Vidmark, tel: 0910-77 09 81
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wikan Personal
Hemsida:
http://www.wikan.se

Ansökan

Referens:
5176
Webbplats:
http://www.wikan.se/jobb/5176/
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb