Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower i Sundsvall söker personaladministratör

Om tjänsten

Är du vår nya personaladministratör? Är du en strukturerad och självgående person? Är du samtidigt bra på att samarbeta med andra och är flexibel? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som vill arbeta som personaladministratör hos en av våra kunder i Sundsvall.

ARBETSBESKRIVNING

Som personaladministratör kommer du främst att arbeta med att granska CV, men även en del annan administration förekommer. Arbetstiderna är vardagar dagtid 08:00-16:30 (30 min lunch). Uppdraget är 1 månad med möjlighet till förlängning.

VI SÖKER DIG SOM:

* Har avslutad gymnasial utbildning
* Har goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
* Har god datavana och behärskar Officepaketet väl
* Har god vana att arbeta i olika datasystem
* Meriterande är om du har studerat personal- och arbetslivsprogrammet eller liknande
* Meriterande är om du har arbetat med personaladministration

Som person är du självgående, flexibel och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 27 november
Omfattning: heltid
Placering: Sundsvall
Antal platser: 1

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt interna kurser och föreläsningar via appar.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Hedenberg, via telefon: 060-646 899 eller e-post: Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

Följ gärna oss på Facebook Manpower Sverige (Sundsvall) och Instagram manpowerSundsvall där vi uppdaterar de senaste nyheterna!Vi ser framemot din ansökan!

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Temporary
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower AB

Ansökan

Referens:
33998
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=bGloZWRlLjI4MTcyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb