Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studentmedarbetare inom HR sökes

Om tjänsten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka?

ARBETSUPPGIFTER
Hjälp oss att beskriva vårt löfte som arbetsgivare! Kulturförvaltningen söker nu en studentmedarbetare som ska hjälpa oss att utvärdera kulturförvaltningens löfte som arbetsgivare och ge förslag till förbättringsområden. Utvärderingen kan göras genom insamling av material från enkätundersökningar, semistrukturerade intervjuer eller både och. Målet med arbetet är att i ett långsiktigt perspektiv bidra till att Malmö stad och kulturförvaltningen ska bli en attraktivare arbetsgivare som är framgångsrika i att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö högskola eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

KVALIFIKATIONER
Du studerar inom personal- och arbetslivsprogramet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meritande om du har läst kurser som är inriktade på employer branding. Vi ser gärna att du inom ramen för din utbildning varit ute på fältet och arbetat med eller utrett employer branding-frågor.
Som person är du initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du gillar att knyta nya kontakter. Utredningen kommer innebära att du träffar personer med olika roller i vår organisation såsom chefer och fackliga företrädare.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

HR-konsult/PA-konsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Timavlönad medarbetare Dagtid. Som studentmedarbetare arbetar du 10-15 timmar i veckan dagtid.
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2015-10-01 eller enligt överenskommelse, upphör: 2015-12-31 .
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Malmö stad Kulturförvaltningen
Hemsida:
http://www.malmo.se/kultur

Ansökan

Referens:
141 - Studentmedarbetare inom
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b4c80897-f92a-4dba-b42c-aa53919408fa&TK=8f967fb0-9950-45d1-9d23-81b370284329
Sista ansökningsdag:
2015-09-18


Senaste inkomna jobb