Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-assistent

Om tjänsten

Som vikarierande HR-assistent på Lidl stöttar du regionens chefer med personalrelaterad service och administration. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där du får chansen att jobba brett administrativt med HR-relaterade frågor.

Arbetet innebär att du hanterar och registrerar kontrakt, arbetstid för butik- och lagerpersonal, schemamodeller och övriga underlag tillhörande en personalavdelning. Utbildningsadministration såsom hantering av inbjudningar till utbildningar, deltagarlistor, utvärderingar och rapportering är fler uppgifter som ingår. Vidare jobbar teamet med rekrytering av personal till våra butiker och lager, allt ifrån att lägga ut annonser till att screena ansökningar och hålla kontakt med kandidater. I rollen ingår även att stötta arbetsmiljökonsulten med administrativa uppgifter i samband med rehabiliteringsärenden.

Avdelningen har en regional roll i HR informationsdelning och bidrar till att säkerställa företagets HR processer.

Vi söker nu en HR-assistent till teamet HR region i Rosersberg. Avdelningen består idag av fyra assistenter och en gruppchef.

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning, gärna inom HR.

Att jobba som HR-assistent ställer höga krav på samarbetsförmåga och servicekänsla. Du är en god kommunikatör, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att lära dig nya system och verktyg. Du har ett intresse i att analysera olika typer av frågeställningar och lösa problem. Vidare är du driven i ditt arbetssätt och har viljan att förstå hur olika system och processer hänger ihop i ett stort företag.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en god administrativ likväl som social förmåga. Du är serviceinriktad, har väl utvecklad kommunikationsförmåga och ett högt tempo är något som lockar dig. Vi förutsätter att du är en van användare av Microsoft Office. Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett vikariat till och med 31 oktober 2020 med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lidl Sverige KB
Hemsida:
http://www.lidl.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.lidl.se/sv/lidl-lediga-tjanster-347.htm?entrylevelid=&rdeLocaleAttr=sv&employmentareaid=&hitsperchunk=5
Sista ansökningsdag:
2019-06-05
Övrigt:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.


Senaste inkomna jobb