Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR Business Partner rekryteras till Iduna AB

Om tjänsten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om verksamheten

Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c: a 1,500 milj. kr inkl. moms.

I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsingborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Koncernomsättningen uppgår till c: a 2,150 milj. kr inkl. moms. Större delen av sortimentet, juvel och smyckesvaror, inköps direkt hos tillverkare Fjärran Östern och södra Europa. 

Koncernens mission är att vara det ledande smyckeföretaget inom gåvobranschen. "Vi berikar de många människornas liv genom att sprida glädje". Företag skall drivas effektivt, enkelt och lönsamt.

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad HR Business Partner som ser utveckling och förändring som en naturlig del i vardagen? I sådana fall kan detta vara något för dig!

Som HRBP på Iduna arbetar du aktivt med att involvera samtliga bolag inom koncernen i HR-relaterade processer. I denna roll får du ta del av det dagliga men även medverka i att utveckla och förbättra våra HR processer och vårt sätt att arbeta med HR. Du kommer att arbeta som HR-ambassadör, där du i din partnerroll förväntas stötta regions- och butikschefer i att engagera sina anställda kring värderingar, strategier och mål för verksamheten, detta genom att arbeta konsultativt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer även innefatta:

• Arbetsrätt och enklare förhandlingar
• Avtalshantering
• Stöttning vid rekryteringar
• Hälsa, friskvård och rehab
• Implementera, utveckla, driva och dokumentera i HR-processer
• Lönekartläggningar

Du utgår från kontoret i Varberg och rapporterar till HR-direktör. Tjänsten innefattar 2–3 resdagar per månad.

Vem är du?

Vi tror att du har ca tre års erfarenhet från liknande befattning. Du har erfarenhet från förhandlingar och rådgivning i HR frågor till organisationens chefer och anställda. Vi ser att du arbetat mot kollektivsidan tidigare och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som trivs i en miljö som kombinerar människor och affärer. Du arbetar konsultativt mot chefer och medarbetare, är trygg i din HR-kompetens och vågar ifrågasätta samt ställa krav mot kollegor såväl som chefer. Du är trygg och självständig i rollen som HRBP, vilket betyder att du har arbetat med och kan hantera de flesta förekommande processer och arbetsuppgifter inom HR. Vidare är du utvecklingsinriktad och har koll på trenderna inom HR. Du har viljan och drivkraften att arbeta värdeskapande och med din pedagogiska förmåga bidrar du med lärande i organisationen.

Du erbjuds

Iduna erbjuder dig ett intressant arbete i ett gott arbetsklimat och med engagerade medarbetare. Vi eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

I denna rekrytering samarbetar Iduna med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jurek.se

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida:
http://www.jurek.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.jurek.se/ansok/92DE1861-3C87-4E33-BDF5-A2BCC792C4D9?src=AMS
Sista ansökningsdag:
2019-03-04
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb