Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-generalist

Om tjänsten

Karlstads stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift som består av 85 församlingar i Värmland och Dalsland. Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet samt att förvalta dess jord och skog. Ca. 40 personer är anställda på Karlstads stift, som är beläget mitt i Karlstad.
Som HR-generalist kommer du gentemot stiftskansliet och våra församlingar att arbeta brett och operativt med alla förekommande frågor inom hela HR-området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vara rådgivande och stödjande i det löpande HR-arbetet utifrån gällande lagar, avtal samt policys och riktlinjer. Utveckla och uppdatera våra HR-processer med tillhörande dokument, arbeta med arbetsmiljö, rehabilitering, friskvård, arbetsrätt samt förekommande utredningar inom området. Vara delprocessledare i arbetet med samordning av administration mellan församlingar och stiftet (Svenska kyrkans samverkans projekt för personal ?GAS).

Kompetens
Högskoleexamen med inriktning mot HR samt några års erfarenhet av brett HR-arbete, alternativt annan likvärdig utbildning tillsammans med mångårig erfarenhet av arbete med HR-uppgifter. Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Egenskaper
På det personliga planet ser vi att du är strukturerad, har en god förmåga att organisera, planera och prioritera mellan arbetsuppgifter och är en noggrann och självgående person. Eftersom rollen kommer att innebära kontakter med både chefer och medarbetare önskar vi att du är en kommunikativ person som har förmåga att möta medarbetare med god serviceanda.

Körkort fordras.

Upplysningar
Kanslichef Jan Wahlberg, 054-17 24 30
Personalstrateg, Charlotte Klingestad, 054-17 24 44
Se även Karlstads stifts hemsida www.svenskakyrkan.se/karlstadsstift

Ansökan med personligt brev och CV senast den 18 december 2015 till karlstads.stift@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan!

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
STIFTSKANSLIET

Ansökan

E-postadress:
karlstads.stift@svenskakyrkan.se


Senaste inkomna jobb