Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-generalist till 421.

Om tjänsten

421 was founded in 2010 and has since accumulated over 200 years of experience in executing complex change initiatives within the financial sector. We are currently supporting three out of the four major banks in Sweden. The key word is execution. Passiveness is not our natural modus operandi; we want to be an integral part of the execution team. This unique combination of execution capacity and expertise in change management has helped our clients reach their goals ever since 421’s launch. We work hard every day together with them to continue this success. Read more about 421 at www.421.se

Novare Professionals söker nu efter en engagerad HR-specialist till expansiva 421 i centrala Stockholm. Har du erfarenhet av och löpande HR-arbete och rekrytering? Vill du vara en del av ett företag med positiv företagskultur, god stämning och hög kompetens? Då kan det här vara rollen för dig! Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande. 


ARBETSUPPGIFTER

Som HR-specialist kommer du att arbeta med hela processen från att attrahera ny kompetens och kartlägga talanger inom branschen till att rekrytera personal och bygga successionsplaner för tjänsterna på lång sikt. Som ett naturligt led i detta kommer du även att finnas behjälplig med HR-relaterade frågor och chefsstöttning. En annan del av din roll kommer att vara att hantera den interna kompetensförsörjningen och interna mentorskap mellan juniorare och mer seniora medarbetare. Du kommer både att matcha nyanställda med tidigare medarbetare och sätta strukturer och ramar för samarbete.


Du kommer bland annat att arbeta med:

·       Rekrytering
·       Employer Branding
·       Talent Management
·       Ansvara för mentorskap
·       Till viss del stötta i försäljningsarbetet


VI SÖKER DIG SOM

Har du en relevant utbildning inom HR och tidigare erfarenhet av rekrytering och HR-arbete så kommer du att känna igen dig i rollen och snabbt komma igång med vad arbetet innebär. Vi ser att du har minst tre års tidigare erfarenhet av rekrytering, gärna på en intern HR-avdelning men även inom bemanning.

 Som person är du engagerad i ditt arbete och har vana av att arbeta projektbaserat med rekrytering och kompetensförsörjning.

För att lyckas och trivas  i rollen som HR-Specialist är det viktigt att du är trygg i din kompetens och vill växa tillsammans med 421. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad, professionell och besitter en god social kompetens. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.


ÖVRIG INFORMATION 

Start: Omgående 
Omfattning: Heltid 
Anställningsform: Tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning.
Placering: Stockholm 

Sök tjänsten genom att ansöka via annonsen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Full-time
Permanent employment
Lön:
Fixed

Arbetsplats

Arbetsplats:
Novare Professionals
Hemsida:
http://www.novareprofessionals.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17947-novare-professionals-stockholm-hr-generalist-till-421/tracking/5
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb