Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR konsult till Folktandvården Stockholm

Om tjänsten

Presentation

Är du en driven lagspelare med stort intresse för Employer branding? Vill du vara med och bidra till Folktandvården Stockholms fortsatta framgång? Då skall du söka tjänsten som HR konsult!

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som HR konsult hos Folktandvården Stockholm kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med alla förekommande personalfrågor. Du kommer att ge stöd och rådgivning till företagets chefer i frågor gällande arbetsrätt, rehabilitering, rekrytering och arbetsmiljö. Du kommer även arbeta med att utveckla och driva Folktandvårdens Employer branding arbete utifrån företagets värdegrund och synas ute på läroinstitut och dylikt för att marknadsföra Folktandvården som arbetsgivare.

Du kommer att arbeta tillsammans med HR avdelningens åtta medarbetare på Folktandvårdens trevliga huvudkontor på Södermalm.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad personalvetare eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av brett kvalificerat HR arbete och goda kunskaper inom arbetsmiljö, rehabilitering, rekrytering och arbetsrätt. Det är meriterande om du har kunskap i Allmänna Bestämmelser (AB) och/eller är certifierad i HAS. Vi ser även att du har ett genuint intresse för Employer branding och marknadsföring.

Du driver och slutför projekt självständigt samtidigt som du skapar bra relationer med såväl kollegor som chefer. Som person har du god samarbetsförmåga och är prestigelös samt har ett konsultativt arbetssätt och förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med chefer och kollegor.

Då HR avdelningen ofta arbetar i grupp för att driva och utveckla HR frågor är det viktigt att du är en utpräglad lagspelare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Företagsbeskrivning

Kunskap och engagemang
I över 75 år har vi hjälpt svenska folket att få en bättre munhälsa. Vi på Folktandvården är nära 2 000 medarbetare och våra tandläkare, specialisttandläkare, tandsköterskor och tandhygienister har mycket kunskap och stort engagemang.

Över en miljon besök
I Stockholms län bor över två miljoner människor. Vi på Folktandvården behandlar varje år över 500 000 kunder och tar emot 1,3 miljoner besök. Vi behandlar omkring 80 procent av alla barn i länet och över var tredje vuxen.

Från Norrtälje till Nynäshamn
Våra 80 kliniker finns på drygt 60 geografiska platser i länet. Från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Vi är verksamma inom områdena allmäntandvård, medicinsk tandvård och specialisttandvård. Folktandvården är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.

Vår kunds hemsida

http://www.folktandvardenstockholm.se/

Sluttext

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
42712
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=42712
Sista ansökningsdag:
2015-12-07
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb