Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-specialist

Om tjänsten

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön.ARBETSUPPGIFTER
Placering: Personalenheten finns samlad inom den centrala stabsorganisationen Gemensam Service och består av tre HR-specialister samt personalchef. Nu söker vi en ny kollega! Hos oss blir du del av en arbetsgrupp med höga ambitioner som värnar om ett gott arbetsklimat och god tillgänglighet för kärnverksamheterna.


Som HR-specialist i Bromölla kommun får du möjlighet att arbeta med personalfrågor inom hela personalområdet. Den lilla kommunen skapar korta beslutsvägar och ger möjlighet till stort inflytande.

Du kommer huvudsakligen att arbeta som stöd till ett av verksamhetsområdena Utbildning alternativt Stöd & omsorg, med såväl strategiska som operativa HR-frågor. Stöd till kommunala bolag och kommunalförbund kan också bli aktuellt.

Med din sakkunskap är du rådgivande och delaktig i processer inom arbetsrätt, rehabilitering, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, organisationsutveckling med mera. Du leder också interna utbildningsaktiviteter inom HR-området för chefer, medarbetare och fackliga företrädare.

Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och kommer att delta i olika strategiska utvecklingsarbeten inom personalenheten.


KVALIFIKATIONER
Vi är ett team bestående av starka individer som är framtidsorienterade, ansvarstagande och visionära. För att komplettera vårt team söker vi dig som är en handlingsorienterad realist och lagspelare.

För uppdraget behöver vi dig som är en relationsbyggare med ett stort intresse för att förstå verksamheternas behov och samtidigt föra fram HR-perspektivet. För att trivas i uppdraget tror vi att du är självgående och flexibel med förmåga att prioritera om vid förändrade förutsättningar.

Vi söker dig som har akademisk examen som personalvetare.

Vi ser med fördel att du har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom personalområdet och gärna inom offentlig sektor


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Lön:
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bromölla kommun, Personal

Ansökan

Referens:
13/19
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c23e0c30-f656-4130-9b77-9e6d0d394c40&publishCode=AMS&TK=4bc8091e-aebc-4680-968d-4c063ae1a0c9
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb