Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-specialist till attraktiv arbetsgivare

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med arbetsmiljöfrågor. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av ett nära och aktivt HR-stöd till chefer i arbetsmiljörelaterade med fokus på arbete med rehabilitering, utredningar och kartläggningar. Du kommer främst att arbeta operativt och det krävs därmed att du har mycket god förståelse för hur processen kring rehabiliteringsärenden ser ut. Du kommer att vara delaktig i samtal med medarbetare och ansvarig chef vilket ställer krav på att du känner dig trygg i bemötandet av människor i utsatta situationer.
Om företaget

Vår kunds personalavdelning består av 14 medarbetare som ansvarar för att ge stöd till organisationen inom HR-området. Arbetet är organiserat i tre team varav ett team arbetar med arbetsmiljöfrågor, ledar- och komptensutveckling, rehabilitering, lika villkor samt hälsa och friskvård. Teamet består av fyra medarbetare och nu behövs förstärkning. Dina konkreta uppgifter kommer att bestämmas utifrån verksamhetens behov och teammedarbetarnas kompetens, intresseområden och erfarenheter på området.

Din profil

Skallkrav:
Du som söker skall ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och goda kunskaper inom arbetsområdet för att lyckas med dina arbetsuppgifter. För anställningen krävs en akademisk examen inom det beteendevetenskap, exempelvis personalvetare eller motsvarande.

Personliga egenskaper:
Som person är du utvecklingsinriktad, initiativrik och du har självklart mycket god kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du kan driva processer framåt, utveckla ett gott samarbetsklimat med din omgivning, samtidigt som arbetet också ställer stora krav på självständighet. Vi ställer även krav på god administrativ förmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.


Om oss

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Omfattning: Heltid, visstid 6 månader
Start: Senast jan 2015
Lön: Enligt ö.k.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdag. Skicka din ansökan redan idag!

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
4758
Webbplats:
http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=4758
Sista ansökningsdag:
2014-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb