Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR Specialist till Dollarstore Region Norr

Om tjänsten

HR Specialist DollarStore

Anställningsomfattning: Heltid, 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning)
Tjänstgöringsort: Region Norr
Dollarstore är i en stark expansiv fas med spännande framtidsutsikter. På DollarStore vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända och nya märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill handla till sig själv, sin familj eller sitt hem. Inga andra butiker i Sverige kan erbjuda ett så stort sortiment till vår låga prisnivå. Vi finns från Gällivare i norr till Trelleborg i söder.
Vi söker nu en HR Specialist till DollarStore med ansvarsområde Region Norr.
Dina arbetsuppgifter:
Som HR Specialist är du en del av HR avdelningen. Du kommer arbeta med hela löneprocessen från nyanställning till avslut. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med våra Distriktschefer och Butikschefer samt med övriga personal på HR kring anställningsavtal, arbetsmiljö, arbetsrätt samt övriga personalfrågor. Arbetsuppgifterna och ditt ansvar kretsar kring:
• Arbetsmiljö och rehabilitering (rådgivning och stöd i sjuk och hälsofrågor)
• Arbetsrätt (delta i eller representera arbetsgivaren vid förhandlingar)
• Fördjupad strategisk HR arbete
• Tolka kollektivavtal
• Samarbeta med övriga funktioner inom företaget
• Bidra aktivt till utvecklingen av HR avdelningens rutiner och processer.
Vi tillämpar provanställning och tjänsten avser heltid.
Din bakgrund:
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot personal-och arbetslivsfrågor. Du kan ha något eller några års erfarenhet inom HR, där det är meriterande om du har arbetat med arbetsmiljöfrågor samt arbetsrätt. I rollen ingår att arbeta såväl operativt som strategiskt. Uppföljning och analys av nyckeltal och aktuella siffror ingår samt kunskapsspridning och information inom ditt kunskapsområde för både chefer och medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår även bevakning av lagar och avtal. Mycket goda kunskaper inom hela HR-området är en förutsättning för att passa in och trivas i denna varierande roll. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad. Det är viktigt för dig att ge god service.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med Dollarstores DNA och har dem som utgångspunkt i arbetet.


Dollarstores DNA är
1. Vi är närvarande mot kunder och kollegor.
2. Vi har lägsta priser och skapar mest värde till konsumenterna.
3. Vi har mest livliga butiker och varor som överraskar
4. Vi är ärliga, och vi är på riktigt

Sista ansökningsdag: 3 mars 2019.

Du ansöker via vår hemsida, www.dollarstore.se genom att trycka på knappen ”Nästa” för att komma till vårt ansökningsformulär.
Vänligen bifoga ditt cv samt ett personligt brev. Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ahlberg-Dollarstore AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.dollarstore.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb