Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-specialist till Psykiatri Sydväst

Om tjänsten

Psykiatri Sydväst är en psykiatrisk klinik med ca 500 anställda. Kliniken är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken är nu inne i en spännande utvecklingsfas och bygger bl.a. om heldyngvårdens avdelningar samt för in personcentrerad vård. HR-funktionen består av två HR-specialister och är en del av klinikens administrativa enhet. HR arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom området såsom rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, jämställdhet/mångfald och ledarskapsutveckling. Vi finns placerade på Huddinge sjukhus.  
 
Arbetsuppgifter: 
Som HR-specialist arbetar du konsultativt med att ge råd och stöd i både operativa och strategiska frågor, såsom rekrytering, lag- och avtalstolkning, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning mm. Arbetet innebär att driva, stödja och följa upp HR-frågor i nära samarbete med klinikens chefer. Andra arbetsuppgifter består av att arbeta med processbeskrivningar och riktlinjer samt att utbilda chefer inom HR-området. Arbetet är utåtriktat och medför många stimulerande kontakter. 
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig, som har högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor samt några års erfarenhet av självständigt HR-arbete. Du ska gärna ha goda kunskaper inom lagar och avtal.  Du ska självständigt kunna driva frågor och ha en god kommunikativ förmåga. Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift. Du har mycket god kunskap inom Officepaketet och är en skicklig användare av Excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i personaladministrativa system, såsom Heroma.   
 
Personliga egenskaper: 
Du är målinriktad, driver självständigt frågor inom HR och har en vilja att utveckla dig själv och ditt arbete. Du är strukturerad som person och målfokuserad. Då funktionen även har en strategisk funktion, ska du tycka om att driva utvecklingsprojekt. Du är pedagogisk och talar gärna inför större grupper. Du ser samarbete och samverkan med såväl chefer som kollegor och fackliga företrädare som en naturlig arbetsform.
 
 
Vi betraktar olikheter mellan människor som en utvecklingsmöjlighet, som bidrar till ett dynamiskt, kreativt och trivsamt arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget. Mångfald för oss är, när vår arbetsplats lämpar sig för alla människor, oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, utseende, sexuell läggning eller andra faktorer.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
39,5 h/vecka
tillsvidare
Lön:
månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=149152&DepartmentId=55430&MediaId=4641&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb