Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personalhandläggare (vakansvikariat ca 5 mån)

Om tjänsten

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Arbetsuppgifter 

Som personalhandläggare har du en central och drivande roll och står till stor del för institutionens kvalitetssäkring och uppföljning av olika HR-processer. Arbetsuppgifterna är mycket varierade i komplexitet, skiljer sig i omfång och du arbetar framförallt operativt.

Anställningen innehåller löpande personaladministration och administration av forskarutbildningen.

Stor del av arbetet består i att stödja chefer och personal i arbetsrättsliga frågor, tillämpning av lagar och avtal, initiering av rekryteringar, bevakning av anställningar, hantering av arvoden, granskning av semestrar och ledigheter, lönespecifika ärenden och stipendiehantering.

Institutionens personal består av medarbetare från hela världen varav en hel del kontakt med externa myndigheter såsom Skatteverket och Migrationsverket förekommer. Många arbetsuppgifter utförs i olika datasystem.

Kvalifikationer 

Krav för tjänsten är högskoleexamen inom personal- och arbetsliv. Krav är även några års arbete inom HR-administration, god data- och systemvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vid bedömningen kommer tidigare erfarenhet av arbete inom HR från universitet och/eller högskola att vägas in.

Erfarenhet från arbete i personalsystemet Primula, rekryteringssystemet ReachMee samt utbildningssystemet LADOK på forskarnivå är högst meriterande.

Som person bör du vara kvalitetsmedveten, strukturerad, prestigelös och noggrann i ditt arbete.

Då rollen som personalhandläggare går ut på att stötta chefer och personal vid institutionen är det viktigt att du är förtroendeingivande och har förmåga att arbeta konsultativt.

Arbetet innebär många gånger snabb handläggning, vilket medför att du behöver vara flexibel och självständig, ha hög samarbetsförmåga och kan arbeta lösningsorienterat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning


Anställningsform: Vakansvikariat 5 månader dock längst till och med att ordinarie tjänst är tillsatt.
Omfattning: 100 % 
Placering: Institutionen för marina vetenskaper 
Tillträde: snarast möjligt enligt ök

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Lotta Willerstrand, admininstrativ chef tfn 031 - 786 37 41 eller Maria Sparringsjö, personalhandläggare tfn 031 -786 64 32.

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb.

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs universitet
Hemsida:
http://www.gu.se/

Ansökan

Webbplats:
http://web103.reachmee.com/ext/I005/1035/main?site=6&validator=3038fcf1516ea1184a6da70a891f87da&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3661
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb