Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personalsamordnare

Om tjänsten

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 42 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap består idag av fem sektioner med knappt 60 forskargrupper och ca 350 medarbetare.

Institutionen ska prestera forskning på högsta internationella nivå, utgöra en bas för övergripande forskning mellan klinik och pre-klinik och vara en stimulerande utbildningsplats för framtidens forskare och lärare. Institutionen vill främja samarbeten med kliniska forskargrupper och strävar efter att undervisa i olika grundutbildningsprogram på högsta professionella nivå.

Arbetsuppgifter: Som personalsamordnare kommer du att arbeta självständigt med varierande personalfrågor vid Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap. I arbetsuppgifterna ingår konsultativt och operativt arbete inom bl.a. rekrytering, arbetsrätt, förhandlingar, lönefrågor, rehabiliteringsarbete, introduktion, övertalighet. Arbetet innebär många kontakter mot institutionens avdelningar och även mot externa myndigheter.

Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har en högskoleexamen från Personal- och Arbetslivsprogrammet eller annan utbildning som av arbetsgivare bedöms vara likvärdig. Du ska ha några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete och erfarenhet av konsultativt stöd för chefer och medarbetare i personalfrågor. Som person har du en mycket god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer på olika nivåer inom organisationer. Du kan förmedla information tydligt och enkelt, både skriftlig och muntligt, på svenska och engelska. Vi förutsätter att du har en mycket god förmåga att planera ditt arbete samt att på ett strukturerat sätt uppnå mål och få arbetet slutfört. Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga. God datorvana krävs för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Villkor: Tillsvidareanställning, 100 %, med start snarast möjligt. Provanställning 6 månader tillämpas.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: snarast möjligt
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap

Ansökan

Referens:
PA2017/3660
Webbplats:
https://lu.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178742/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb