Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en HR- Chef

Om tjänsten

Om oss

Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är nu i en expansiv fas där vi behöver förstärka och toppa det egna laget med en ny HR-chef. Hos oss gäller Entreprenörskap, där egna initiativ premieras och kärnan i vårt framgångskoncept, är och har alltid varit, att stå på tå för våra kunder och deras bemanning – och rekryteringsbehov. Som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande arbete där ingen dag behöver vara den andra lik. Tranpenad består idag av pusselbitarna Tranpenad Bemanning och Flexlife Konsulting. Tranpenad bemanning är verksamma inom områdena logistisk & industri samt bygg & anläggning och Flexlife Konsulting inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad. Vi levererar idag våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Jönköping, Trollhättan och Stockholm.

Om tjänsten

I rollen som HR-chef har du det strategiska och operativa ansvaret för de personal-, lönepolitiska- och arbetsrättsliga frågorna. Du kommer vara delaktig i att implementera och kommunicera företagets HR policys. Du kommer supportera och ge stöd till chefer inom organisationen i samtliga förekommande HR-frågor. Du kommer driva utvecklings- och förändringsarbeten inom HR området. Vi är verksamma och har kontor på olika orter där av kan tjänsteresor förekomma.

Du kommer ansvara för att:

- Företaget följer och lever upp till gällande lagar, förordningar, föreskrifter, avtal samt andra krav inom det arbetsrättsliga området.

- Att personalpolicyn är aktuell och efterlevs.

- Ansvara för företagets pensionspolicy och pensionsadministration samt försäkringar inom personförsäkringsområdet.

- Ansvara för löneadministrationen i nära samarbete med löneadministratör.

- Ansvara för företagets lönestruktur, lönerevision och kompetensutveckling.

- Ansvara för företagshälsovården samt vara uppföljningsansvarig vid rehabsprocesser.

- Leda fackliga förhandlingar och agerar som stöd inom samtliga arbetsrättsliga frågor.

- Du kommer vara företagets representant gentemot arbetstagarorganisationer och arbetsgivarorganisationer.

- Ansvara för implementering av processer, verktyg och riktlinjer och att dessa sker enligt policys.


Din profil

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen med inriktning HR eller beteendevetenskap samt flera års erfarenhet av konsultativt HR-arbete. Du skall ha goda kunskaper om arbetsrättsliga lagar och avtal. Meriterande om du har branschkunskap och arbetat mot bemanningsavtalet för både tjänstemän och kollektivanställda. Du skall ha erfarenhet av att sitta i fackliga förhandlingar och känna dig trygg i den situationen.

Som person är du samarbetsvillig, prestigelös och lösningsorienterad. Du bör tycka om när det händer mycket omkring dig och att du får arbeta med varierande uppgifter. Du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt men kan vara flexibel och kunna prioritera din arbetsdag om något oplanerat dyker upp och ger dig inte förens en arbetsuppgift är löst. Den här rollen innebär att man dagligen har många olika kontakter såväl internt som externt så det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga och lätt skapar förtroende genom ditt bemötande. Meriterande om du arbetat inom bemanning samt kännedom i systemen Intelliplan eller Agda. Vi kommer i den här rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider
Lön: Marknadsmässig


Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!

HR-specialist/HR-adviserVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Flexlife Bemanning AB
Hemsida:
http://www.tranpenad.se

Ansökan

Referens:
418
Webbplats:
http://cv-tranpenad.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=418
Sista ansökningsdag:
2015-09-18
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb