Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrationsassistent till aMuze Interactive.

Om tjänsten

Du kommer att hjälpa till att sköta administrationen på aMuze Interactive. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att sköta enklare ekonomiadministration som fakturor, att administrera både internt och externt t.ex. reseräkningar och reseadministration, enklare research på webben, samt ha kontakter med myndigheter, exempelvis skatteverket. Du behöver goda datakunskaper. I dina uppgifter ingår att assistera VD på företaget,

Vi söker en flexibel person som tycker om att arbeta självständigt med olika typer av administrativa arbetsuppgifter. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som orderadministration, fakturering, och kundservice och vara väl insatt i implementering av arbetsprocesser. Du är noggrann, nyfiken, effektiv och strukturerad. Som person är du positiv, social och bra på att samarbeta med olika typer av människor. En stark kommunikativ förmåga är nödvändig och vi ser också att du är duktig på att ge god service samt är van vid att ta egna initiativ.
Formella krav
• Ha jobbat med enklare ekonomiuppgifter
• Eftergymnasiala studier är meriterande
• Erfarenhet av administrativt arbete
• Erfarenhet både inom orderregistrering mot kund och leverantör
• Goda kunskaper i Microsoft eller Mac Office-paketet.
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift
• Kunna läsa, skriva och tala på engelska utan problem
• Erfarenhet av Google Analytics är ett plus
• Erfarenhet av att jobba med internationella kunder

Vi erbjuder ett arbetsklimat som skapar utveckling, nyfikenhet, engagemang och resultat. Hos oss blir du en del av aMuze Interactive som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten som Administratör är en heltidsanställning och vi sitter i trevliga lokaler på Söder i Stockholm. aMuze Interactive erbjuder en motiverande arbetsmiljö där vi alla arbetar mot samma mål och tar ansvar för det vi gör.aMuze Interactive AB har utvecklat och lanserat en ny produkt som heter iPosterSessions. Det är en smart online plattform där man kan skapa, distribuera och presentera interaktiva multimedia presentationer. Nu söker vi en administrationsassistent som gillar att jobba med olika stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett inspirerande administrativt jobb i en högteknologisk bransch där utvecklingen stadigt går framåt. Vi som arbetar på aMuze Interactive är en öppen och välkomnande grupp som når våra målsättningar tillsammans och som jobbar med den absolut senaste tekniken.Vi söker en flexibel person som tycker om att arbeta självständigt med olika typer av administrativa arbetsuppgifter. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som orderadministration, fakturering, och kundservice och vara väl insatt i implementering av arbetsprocesser. Du är noggrann, nyfiken, effektiv och strukturerad. Som person är du positiv, social och bra på att samarbeta med olika typer av människor. En stark kommunikativ förmåga är nödvändig och vi ser också att du är duktig på att ge god service samt är van vid att ta egna initiativ.Vi erbjuder ett arbetsklimat som skapar utveckling, nyfikenhet, engagemang och resultat. Hos oss blir du en del av aMuze Interactive som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten som Administratör är en heltidsanställning och vi sitter i trevliga lokaler på Söder i Stockholm. aMuze Interactive erbjuder en motiverande arbetsmiljö där vi alla arbetar mot samma mål och tar ansvar för det vi gör.
Om aMuze Interactive
aMuze Interactive är världsledande inom sin nisch och har många kända kunder världen över. Vi levererar en unik online lösning för interaktiv publicering och distribution. Plattformen används av vetenskapliga organisationer, skolor, universitet, och företag med forskningsinriktning i hela världen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners utvecklar vi system som ligger i teknikens framkant inom online multimedia kommunikation.
Läs mer om företaget på www.amuze-interactive.com

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VINNO AB
Hemsida:
http://www.vinno.se

Ansökan

Referens:
Aminstrationsassistent
Webbplats:
http://Sänd din ansökan via www.vinno.se/ledigajobb. Frågor om tjänsten, kontakta vår konsult Carl Bourghardt på Vinno Rekrytering: carl@vinno.se, tel. 0708-692212. Urval och intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag:
2018-03-15
Övrigt:
Vill du utveckla dina kunskaper inom administration och få jobba i högteknologiska företag? CV och personligt brev skickar duså snart som möjligt. Sänd din ansökan via www.vinno.se/ledigajobb. Frågor om tjänsten, kontakta vår konsult Carl Bourghardt på Vinno Rekrytering: carl@vinno.se, tel. 0708-692212. Urval och intervjuer sker löpande.


Senaste inkomna jobb