Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratörer sökes för framtida behov

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Manpower i Göteborg söker dig som är i början av din administratörskarriär och vill utvecklas i administratörsrollen med allt vad det innebär. Som administratör ansvarar du till exempel för orderhantering, uppdatering av kundens intranät, fakturering, skapandet av powerpoint presentationer, hantering av offerter och förfrågningar. Förekommer även resebokningar samt reseräkningar och ansvar för planering, strukturering och uppdatering av kalender. Att jobba som administratör kan även innebära att du ska vara behjälplig under rekryteringsprocesser, ansvara för att dokument såsom CV och diverse kontrakt arkiveras korrekt och noggrant och att vid möten på kontoret ansvara för beställning av material och tillbehör.

Med konsultuppdrag innebär det att du blir anställd av Manpower och uthyrd till våra kunder. Konsultuppdrag kan variera i längd från ett par månader till upp mot ett år. Därför är det viktigt att du kan tänka dig att arbeta som konsult på både kortare och längre uppdrag.

Vem är du?
Vi ser att du har 1-3 års erfarenhet av liknande uppgifter/ uppdrag med någon typ av administration såsom orderadministration, registrering eller enklare ekonomihantering. Du har god datorvana och breda kunskaper i Office paketet- word, excel, powerpoint. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För att du ska passa som konsult krävs att du är öppen för konsultrollen och kan agera som en god ambassadör för Manpower då du är ansiktet utåt hos våra kunder. Som person är du självgående, prestigelös i ditt sätt att ta dig an dina uppgifter, lyhörd, har en vilja att utvecklas och att lära samt att du är ansvarstagande i ditt arbete.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Kontaktperson
Är du den vi söker? Sök då via ansökningslänken. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande. Vi svarar på frågor i mån om tid, varmt välkommen med din ansökan!

Vänliga hälsningar,
Therese Lindquist (Therese.lindquist@manpower.se)

Gilla oss på Facebook eller Instagram (manpower_sweden)!

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/7307C7C4-7B6B-461C-8257-6770A20EFB8C
Sista ansökningsdag:
2014-12-05


Senaste inkomna jobb