Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du HR student och vill jobba extra inom bemanning/rekrytering?

Om tjänsten

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu en Personalassistent till vårt kontor i Stockholm för extraarbete vid sidan av studierna. Arbetstiderna kan variera från vecka till vecka beroende på behovet från 1-2 ggr/veckan. Arbetstiderna kommer i övrigt att vara mellan måndag-fredag kl. 8-17. Helgarbete kan även förekomma.

Arbetsuppgifterna kommer att vara följande:
- Daglig bemanning av uppdrag
- Urvalsarbete
- Intervjuer
- Annonsutformning
- Referenstagning
- Matchning
- Bokning
- Personaladministrativa ärenden.

Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer och utmaningar.

Uniflex är uppbyggt i olika affärsområden som består av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsfokus och arbetsglädje.


Personliga egenskaper

Du är studerande med 1-2 år kvar inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av serviceyrken med kunden i fokus. Du tycker det är kul med när det händer mycket och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt engagemang, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär.

Ingen tidigare erfaranhet krävs.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan redan idag!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
21518
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=21518
Sista ansökningsdag:
2015-12-31
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb