Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bemanningsassistent, Kirurgcentrum Umeå

Om tjänsten

Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Kirurgcentrums verksamhet är en viktig funktion inom Norrlands universitetssjukhus och i regionen. Vi bedriver akutsjukvård för människor som plötsligt i sin vardag drabbas av akuta besvär. Våra medarbetare hjälper även människor med kroniska besvär som behöver expertkunskap. Kirurgcentrum har unik kompetens inom cancervård där vi utreder, behandlar och opererar patienter.

Inom Kirurgcentrum finns tre vårdavdelningar. På varje avdelning arbetar vi i team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, paramedicinsk personal samt medicinska sekreterare där avdelningarna har ett välfungerande samarbete. Inom Kirurgcentrum finns även urologisk och kirurgisk mottagning samt endoskopienhet. På kliniken bedrivs regelbundet internutbildningar för medarbetare genom vår egen personal.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader där möjlighet finns att den övergår i en tillsvidareanställning.

ARBETSUPPGIFTER
Kirurgcentrum söker nu en bemanningsassistent som ska arbeta korttidsbemanning för vårdavdelningarna, vara behjälplig vid schemaplanering, arbeta i personaladministrativa IT-systemet Visma samt arbeta med administration vid nyanställning.

Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa god arbetsmiljö och trivsel.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet av bemanningsplanering, gärna från stora verksamheter. Du arbetar med varierade arbetsuppgifter där du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att knyta nya kontakter. Arbetet är självständigt och förutsätter god förmåga att organisera och prioritera arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, upphör: Tjänsten är ett vikariat på 6 månader där möjlighet finns att den övergår i en tillsvidareanställning.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Västerbotten, Kirurgcentrum Umeå

Ansökan

Referens:
A850863-JD
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2820df46-2278-4c8e-856f-2b52fa7897d5&publishCode=AMS&TK=5af6b907-9e00-4972-b90b-66af59c50fef
Sista ansökningsdag:
2019-02-26


Senaste inkomna jobb