Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bemanningsassistent Neurologiska kliniken

Om tjänsten

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.Nu söker vi dig som vill arbeta som bemanningsassistent på Neurologiska Kliniken.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med att planera avdelningens dagliga och långsiktiga bemanning.
I arbetsuppgifterna ingår att se till att våra bemanningsmål är täckta och boka vikarier. Du arbetar i vårt personaladministrativa program med schemaändringar, frånvaro och liknande. Du kommer i nära samarbete med vårdenhetschef vara delaktig i rekrytering och anställningsprocesser.

Att kvalitetssäkra inför lönekörning samt vid exportering av Timecare-scheman är även en viktig del av ditt arbete. Du kommer att utbilda nya kollegor i schemaläggningssystem och poängsystem.

Arbetstiderna är under kontorstid, måndag till fredag.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med bemanning, gärna från akutsjukvård.

Du tycker om att ha många saker att göra och klarar att arbeta i en snabbt växlande miljö.

Din administrativa förmåga är god. Du är serviceinriktad och tycker om kontakt med människor. Förmåga att kunna organisera och prioritera är nödvändigt.

Har du tidigare arbetet i Timecare och Visma är det meriterande.Villkor
I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och intervjuer. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Capio S:t Görans Sjukhus, Neurologiska kliniken

Ansökan

Referens:
2019/167
Webbplats:
https://capio.varbi.com/what:job/jobID:250667/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb