Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bemanningsassistent till Tema Hjärta och Kärl på Karolinska universite ...

Om tjänsten

Vi erbjuder
Vi söker nu en Bemanningsassistent till Tema Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset Huddinge. Som Bemanningsassistent ingår du i Vårdenheten och arbetar i ett team med andra bemanningsassistenter och Omvårdnadschefer inom temat. Ni rapporterar till Vårdenhetschef och uppdraget är att tillsammans utgöra ett professionellt verksamhetsstöd till Omvårdnadschefer i bemanningsplaneringen. 
 
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår att ha en kort och långsiktig personalplanering. Du kommer dagligen att arbeta med rapportering i Heroma vad gäller exempelvis schemaläggning, frånvaro, flexrättningar och bemanning av pass antingen via internt eller externt (Bemanningscentrum). Du kommer i ditt arbete att ha många interna kontakter inom sjukhuset.
 

Vi söker
Som person är du lyhörd, flexibel och har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor. Du har god prioriterings- och kommunikationsförmåga och känner dig bekväm med många kontaktytor och parallella arbetsuppgifter. Du är strukturerad, är en god organisatör och har helhetssyn. Du är diplomatisk och har en utpräglat god förmåga att hantera åsiktsskillnader och ser vikten av att skapa ett gott, öppet och konstruktivt klimat.
 
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer

Du bör ha flerårig erfarenhet av arbete som bemanningsassistent/personalplanerare och av att arbete i Heroma. Goda kunskaper i excel, ATL, föräldraledighetslagen, semesterlagen och intresse av att arbeta i olika system. Meriterande är personaladministrativ utbildning. 
 

Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  
 

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enl avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karolinska Universitetssjukhuset

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=161062&DepartmentId=56854&MediaId=4624&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2019-03-04


Senaste inkomna jobb