Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR assistent för spännande uppdrag!

Om tjänsten

Presentation

Har du HR erfarenhet och har arbetat eller studerat utomlands? Då kan det här vara uppdraget för dig! För kund inom fordonsindustrin söker vi nu en HR assistent som ska koordinera och stötta olika funktioner i arbetsuppdrag globalt i koncernen. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå fram till och med 2015-06-30 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som HR assistent kommer du att ansvara för internationella uppdragsprocesser. Du kommer att arbeta i nära samarbete med ett antal intressenter och leverantörer (HR-avdelningar, linje chefer, finans avdelningar, omlokaliserings företag, skatteverk, etc.). Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

- säkerställa att företagets internationella avtals politik och process förstås av alla involverade parter
- hantera förväntningar och säkra att varje intressent är medveten om sin roll i processen
- övervaka den internationella uppdragsprocessen
- hålla Human Resources Business Partner uppdaterad
- förbereda kostnadsprognoser
- beräkna utlands löner och skapa internationella uppdragskontrakt
- fungera som primär kontaktpunkt för att lösa problem i samband med internationella uppdrag
- ge stöd till anställda under utlandsuppdrag
- ad hoc administration (t.ex. betalningar, fakturering, rapporter, etc.)
Du kommer också vara ansvarig för att ge konsultativt råd, expertis och utbildning om företagets utlandsuppdrags policys och processer vilket omfattar information om omlokalisering, utlandsersättning, skatter, pensioner, social trygghet, globala försäkringar, invandring och lagar.


Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i denna roll bör du njuta av att arbeta i högt tempo i en ständigt föränderlig arbetsmiljö där globalt samarbete och samordning är oerhört viktigt. Du bör vara process- och detaljorienterad samt verksamhetsinriktad att bra på att bygga och underhålla relationer och professionella nätverk. Vi tror att du som söker är en mycket effektiv kommunikatör som är bekväm med känsliga diskussioner och förhandlingar där professionalism, sekretess och integritet är viktiga. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av HR arbete samt en utbildning inom HR eller liknande. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en global miljö samt har internationell erfarenhet från att arbeta eller studera utomlands. Du behöver tala och skriva engelska och svenska flytande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Sluttext

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Väst AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
39491
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=39491
Sista ansökningsdag:
2014-12-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb