Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR-koordinator till Wistrand i Göteborg

Om tjänsten

.

Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med 190 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher är nyckeln till långa och framgångsrika relationer. Vårt erbjudande omfattar spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en ansvarstagande HR-koordinator till vårt härliga team i Göteborg!

Om tjänsten som HR-koordinator
Som HR-koordinator på Wistrand kommer du in i en ny roll med tydliga strukturer och riktlinjer. Detta är en tjänst som till stor del innebär administrativt arbete: i din vardag är en central uppgift att stötta gruppcheferna, som kommer vara nya i sina roller. Här kan dina arbetsuppgifter sträcka sig alltifrån anställningsavtal till att förbereda utvecklingssamtal och avstämningar för att ge gruppcheferna de bästa möjliga förutsättningarna att skapa enastående team!

Du kommer även att se till att underlag är förberett för beslut i strategiska och operativa HR-frågor, medverka i rekryteringar, bidra i arbetet med företagets kompetensutveckling och ta fram riktlinjer och policydokument inom HR-området. Tjänsten som HR-koordinator ger dig ett flertal kontaktytor på bolaget: för stöd och coachning kommer du bland annat ha företagets VD och biträdande juristchef.  

Vi söker dig som...
… är en varm och lyhörd person som utstrålar professionalism! Det är inte armbågarna som tar dig fram utan snarare din sociala kompetens - du är skicklig på att hantera relationer, oavsett person och position. Det är precis den här egenskapen som gör att du kan ta tuffa samtal samtidigt som hjärtat alltid finns närvarande. Mjuk men hård, lite som administratörernas chokladfondant! Dessutom tycker du om struktur och både prioriterar och utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet - även när tempot blir högt.

För rollen som HR-koordinator ser vi positivt på att du har en akademisk utbildning - kanske är du beteendevetare eller ekonom i grunden? Vidare har du minst tre års arbetslivserfarenhet inom HR och har lätt för att lära dig och snabbt bli självgående i din roll. Har du tidigare arbetat i ett tjänsteföretag och har en förståelse för vikten av din inställning i alla lägen - då är det högst positivt! Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Wistrand.

Vad Wistrand erbjuder dig
Sedan starten 1915 har Wistrand samlat på sig gedigen erfarenhet inom affärsjuridik och är idag ett både välrenommerat och väletablerat bolag. Precis som de som byrå strävar efter att ständigt utvecklas, vill de också se sina medarbetare växa med dem. Förutom de många skratten ­(med betoning på många) och den höga energinivån genomsyras Wistrand av produktivitet, teamwork och prestigelöshet. Innan julfesten ägt rum kommer du antagligen ha fått ta del av din första fredagsfika och kanske även hört talas om Wistrand Academy. Här sätts ditt välmående i fokus och är du en aktiv person som tycker om alltifrån badminton till golf kommer du att passa som handen i handsken på företaget! Vill du direkt bekanta dig med Wistrand? Läs mer här.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Elwira Garman, elwira@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-12-20

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Oddwork Sweden AB
Hemsida:
www.oddwork.se

Ansökan

Webbplats:
http://oddwork.se/?job_id=95542&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb