Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personalassistent Uniflex i Eskilstuna

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Tjänsten innebär att avlasta personalansvariga i ett team. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Du kan även komma att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal.
Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer.

Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje.

Troligen är du studerande inom Personal- eller Beteendevetenskap och vill arbeta vid sidan av dina studier. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Sista ansökningsdatum är 2015-09-14.
Personliga egenskaper

Som person är du pigg, glad och prestigelös!

Du gillar utmaningar och är en driven tävlingsmänniska som jobbar hårt mot uppsatta mål. Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans.

Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem. Din sociala förmåga är hög och du är en god lyssnare som sätter kund i fokus och alltid ser till den anställdes bästa.

Vi söker dig som vill arbeta extra på timmar under hösten

Sök omgående! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.uniflex.se

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19956
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19956
Sista ansökningsdag:
2015-09-14
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb