Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande personaladministratör sökes!

Om tjänsten

Är du nyfiken på att starta en karriär inom rekryterings och bemanningsbranschen och vill ha ett utmanande arbete vid sidan av dina studier?

Vi söker nu en student som vill arbeta internt hos oss och assistera i arbetet med bemanning och rekrytering. Din roll som personaladministratör kommer variera beroende på behov och vi ser gärna att du är flexibel både vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter. För att söka tjänsten krävs att du är student på minst 50 % och vi ser gärna att du läser en inriktning mot ekonomi, personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet.

Din profil
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att:


- Assistera vid administrativa uppgifter i samband med bemannings- och rekryteringsarbetet. Till exempel vad gäller att ta referenser, gå igenom urval, boka telefonintervjuer, avrop, lägga schema m.m.

- Representera Student Consulting vid olika arbetsmarknadsarrangemang, mässor och liknande.

Vi kommer ha ett långsiktigt behov av tjänsten och ser gärna att du har några år kvar av dina studier och även kan tänka dig en framtid inom bemanningsbranschen. Uppdraget kommer starta upp omgående. Arbetstiderna är flexibla och kan förläggas mellan kl. 08:00 och 17:00. Du kommer arbeta vid behov och tjänstgöringsgraden kommer att variera. Vi ser dock gärna att du kan jobba cirka 30 %.

För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning. Kanske tänker du dig en fortsatt karriär inom StudentConsulting när du är klar med dina studier? Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider.

Kravet för att söka denna tjänst är att du läser en högskoleutbildning på minst 50% med inriktning mot personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och behärskar engelska i så väl tal och skrift. Eftersom det kan förekomma resor i arbetet är B-körkort ett krav. Blir du vår nästa personaladministratör? Anta utamningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Om företaget
Vi som jobbar på StudentConsulting brinner för att skapa jobb för unga i karriären, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt rekryterings- och bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Personaladministratör/PersonalassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/lulea/studerande-personaladministrator-sokes-/27964/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27964
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb