Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsultchef bemanning tjänstemän

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning

Som konsultchef hos oss kommer du att sälja in och leverera bemanningstjänster i tjänstemannasektorn i din region. Det innebär ett självständigt arbete där du bokar in och genomför kundbesök, ger affärsförslag till kund parallellt med att du söker, intervjuar och anställer tjänstemän för att matcha uppdragen hos kundföretagen. Du har sedan den dagliga kontakten med kunderna samtidigt som du söker nya kandidater med olika kompetenser genom annonsering, intervjuer, referenstagning och anställning. Du har även personalansvaret för konsulterna och håller daglig kontakt med dessa samt genomför introduktion, medarbetar- och lönesamtal. Allt arbete sker i samverkan med kollegor inom övrig bemanning och rekrytering , sälj samt övriga affärsområden. Du rapporterar till regionchef bemanning.

Din profil

Vi söker dig som är en säljande person och som helst har erfarenhet av bemanningsverksamhet i tjänstemannasektorn. Du har kunskap om och kontakter inom det lokala näringslivet och erfarenhet av att bygga och utveckla kundrelationer. Viktigt är också att du är van att arbeta mot uppsatta mål, har en stark drivkraft att nå målen och motiveras av detta. Du har en säljande attityd, är initiativtagande och har förmågan att möta olika människor på ett övertygande och trovärdigt sätt.


Vårt företag

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

PersonalansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Montico HR Partner AB
Hemsida:
http://www.montico.se/

Ansökan

Referens:
1952
Webbplats:
http://www.montico.se/jobbannons.aspx?jaid=1952
Sista ansökningsdag:
2014-11-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb