Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Personalansvarig till Uniflex Karlskoga

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Personalansvarig

Vill du göra karriär i ett växande och spännande bemanningsföretag?

Personalansvarig ansvarar för personalanskaffning, urvalsarbete, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. I arbetet ingår att rekrytera personal till våra kunder, vi arbetar även med att rekrytera direkt till kunden.

Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav är att du har B-körkort. Då rollen är en leveransroll har du en bra känsla för service. Som person är du prestigelös. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Kontakta Jonnie Håkansson, jonnie.hakansson@uniflex.se för närmare information.

Sista ansökningsdatum är 2017-12-08. Skicka in din ansökan via vår hemsida.

Mer information http://www.uniflex.se

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.Lön:
Individuell lönetillsättning tillämpas

Anställningsform:
Provanställning tillsättning sker snarast.
Heltid

PersonalansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön + provision

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
38661
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=38661
Sista ansökningsdag:
2017-12-08


Senaste inkomna jobb