Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Riksföreningen Aktiva Synskadade söker insamlingschef med personalansvar

Om tjänsten

Din huvuduppgift är att implementera de mål och visioner som styrelsen formulerar. Som insamlingschef har du ansvar för övergripande planering, ledning och samordning av insamlingsverksamheten i Stockholm och Göteborg. Insamlingschefen ansvarar för juridiska frågor och utvecklingsfrågor avseende organisation, administration, ekonomi, personal och IT-frågor. Du är föredragande i styrelsen där du förbereder beslutsunderlag till styrelsen och du har det direkta personalansvaret för ombud, administrativ personal samt vår kanslist.
Föreningen befinner sig i en expansionsfas där vi rekryterar fler ombud och parallellt startat en webbshop. Några av dina utmaningar i närtid kommer att vara att:
-se till att föreningens kansli och insamlingsverksamhet bedrivs på ett modernt, kostnadseffektivt och framåtsträvande sätt.

-se till att rekrytering, utbildning av nya ombud bedrivs löpande och kostnadseffektivt.

-utveckla den nya webbshopen som komplement till den traditionella telemarketing som i dagsläget är föreningens huvudsakliga inkomstkälla.

-coacha, utbilda och engagera befintliga ombud
-akademisk examen inom juridik/ekonomi/förvaltning eller motsvarande
-dokumenterad chefserfarenhet
-god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
-du har ett förhållningssätt som bidrar till att medarbetare utvecklas och stärks i sitt uppdrag.

Riksföreningen Aktiva Synskadade har en stark värdegrund som är bärande för det som sker inom föreningen. Det finns ett stort engagemang, många eldsjälar och duktiga entreprenörer inom föreningen. Som vår nya insamlingschef är det därför ett plus om du har tidigare erfarenhet att ha arbetat i en komplex eller politiskt styrd organisation.

Erfarenhet av Loxysoft, Fortnox, marknadsföring, försäljning och insamlingsverksamhet är mycket meriterande.
Om du dessutom har erfarenhet av proaktivt arbetsmiljöarbete så är det en extra merit.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och tjänsten kräver att du har god sammarbetsförmåga på alla nivåer inom organisationen.

Vi använder en extern bokföringsbyrå för större delen av ekonomiarbetet, som insamlingschef ansvarar du för kontering, attestering, kontakter med bokföringsbyrån, revisor och överseende av lönearbetet.

I tjänsten ingår resor till Göteborgskontoret samt att visst kvälls- och helgarbete kan förekomma i samband med styrelsemöten och funktionärsträffar.Riksföreningen Aktiva Synskadade bildades 1969 och har som syfte att erbjuda våra drygt 450 medlemmar en aktiv fritid. Föreningen bedriver ett aktivt friluftsliv på de egna gårdarna vid Mälaren, samt arrangerar löpande aktiviteter såväl i Sverige såsom skidresor och återkommande resor till utlandet. Att bedriva meningsfull och allsidig fritidsverksamhet, som idag inte bara vänder sig till synskadade barn och ungdomar utan även till deras föräldrar, syskon och kamrater. Alla föreningens aktiviteter finansieras genom egen bedriven insamlingsverksamhet ifrån Stockholm och Göteborg. Föreningen har 90-konto.

Styrelsen har beslutat att genomföra en del strukturella förändringar som innebar att styrelsen nu söker en ny insamlingschef att leda föreningens insamlingsverksamhet och vara ytterst ansvarig för insamlingskontoren i Stockholm och i Göteborg.

PersonalansvarigVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Riksföreningen AKTIVA SYNSKADADE
Hemsida:
http://www.aktivasynskadade.org/

Ansökan

Referens:
Insamlingschef
E-postadress:
jobb@aktivasynskadade.org
Sista ansökningsdag:
2018-06-08
Övrigt:
Maila din ansökan med löneanspråk till jobb@aktivasynskadade.org med ämne insamlingschef senast den 8 juni. Intervjuer sker löpande. Varaktighet, arbetstid: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Lön: Fast månadslön Tillträde enligt överenskommelse


Senaste inkomna jobb