Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du student och vill arbeta som rekryterare?

Om tjänsten

Studerar du personal och organisationsfrågor eller läser en annan relevant utbildning inom området, och är intresserad av att testa dina kunskaper inom rekrytering? Kan du börja omgående? Då är det här rollen för dig!

Vi söker nu en serviceinriktad, engagerad och driven student som vill arbeta som Rekryterare vid sidan av dina högskolestudier.

Du kommer att tillhöra vårt HR-team där arbetet präglas av teamkänsla, högt tempo och av stor tillit till varandra. Teamet har olika färdigheter men gemensamt är att vi har stort fokus på utveckling av våra chefer och vår arbetsplats. Vi som arbetar på Teleperformance trivs i en snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

I din roll som Rekryterare är du ett stöd för våra chefer inom rekrytering och du kommer du att ha varierande arbetsuppgifter med fokus på:

- Kandidatinflöde
- Sköta annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och tester
- Rekrytering
- Kontakt och kravställning mot rekryterings och bemanningsföretag
- Personaladministration, rapportering och statistik på daglig basis

Din bakgrund:

- Du läser inom personal- eller beteendevetenskap eller annan relevant utbildning inom området. Du ska läsa sista året på dina studier då studentanställningen har mycket goda möjligheter till att övergå till en heltidstjänst
- Du är en god kommunikatör både på engelska och svenska
- Du bör ha en administrativ och ordningsam ådra och uppskatta att arbeta i en processtyrd organisation med såväl lokala, nordiska som globala processer
- Meriterande är om du har något års erfarenhet av rekrytering

För arbetet krävs att du har ett stor intresse för research, rekrytering och människor. I arbetet förekommer en hel del administration och kommunikation vilket ställer krav på att du är både kvalitetsmedveten och strukturerad. För att lyckas i rollen som Rekryterare tror vi att du trivs i en miljö av förändring och ser i alla lägen till verksamhetens resultat. Som person bör du vara drivande, initiativtagande, flexibel, resultatinriktad samt ha ett intresse för affärer. Du är strukturerad och har en administrativ talang samtidigt som du är service-minded och lyhörd för organisationens krav och önskemål. Du ser helheten och förstår vikten av att driva dina uppdrag framåt.

Rekryteringsarbetet präglas av högt tempo så det är viktigt att du är stresstålig och kan hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt samt att du drivs av att leverera till uppsatta mål och deadlines. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande befattning i ett internationellt företag med högt i tak där ingen dag är den andra lik.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, rikskort och ett antal personalaktiviteter och personalförmåner.

Tjänsten är på deltid och placerad centralt i Göteborg. Du skall kunna arbeta minst 2 dagar i veckan. Det finns mycket goda möjligheter till att övergå till en heltidstjänst

Tillträde omgående.

Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut!

Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i ca 80 länder med mer än 300,000 anställda som supporterar miljarder med människor på över 265 språk och dialekter. Teleperformance Nordic AB har kontor i Danmark, Finland, Norge, Sverige och i Chania på Kreta. I norden arbetar cirka 2,000 medarbetare. För mer info besök www.teleperformance.com , www.teleperformancecareer.com

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
50%. Tillträde: Snarast möjligast
Visstidsanställning
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
Teleperformance Nordic Göteborg

Ansökan

Referens:
2019/44
Webbplats:
https://teleperformance.varbi.com/what:job/jobID:252718/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-03-08


Senaste inkomna jobb