Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bemanningsansvarig

Om tjänsten

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Inför säsongen 2015 fortsätter vi satsningen på kundnära bemanning genom att tillsätta en bemanningsansvarig för Göteborg med omnejd. Tjänsten är inledningsvis på deltid 2-3 dagar/vecka med möjlighet till stor flexibilitet gällande förläggning av arbetstider. Din fysiska arbetsplats kommer att vara hos kunden (Svensk Markservice) i Partille. Tillträde senast februari 2015.

Du kommer att arbeta självständigt med att utföra säsongsrekryteringar av trädgårdspersonal enligt kundens kravprofil. I dina primära arbetsuppgifter ingår också att bygga upp en bemanningspool för att möta kundens behov av att hyra in extra personal för kortare och längre arbetstoppar.

Arbetsuppgifterna innebär varierade sysslor kopplat till rekryteringsprocessen som t.ex. administrera platsannonser, göra urval, genomföra intervjuer, ta referenser mm. Du kommer också att delta i rekryteringsmässor och informationsträffar där vi marknadsför arbetsgivaren. Därtill kommer personaladministration i form av att upprätta anställningsavtal, schemalägga personalen, inköp av arbetskläder, introduktion, tidrapportering mm.


Lämplig sökande har tidigare erfarenhet av volymrekrytering och bemanning i en snabbrörlig organisation. Observera att tjänsten är på deltid inledningsvis varför vi tror att du som söker vill kombinera studier eller annan sysselsättning med ett utmanande och givande deltidsjobb. Varierade arbetsuppgifter och ett högt tempo är vardag här, varför du behöver en god förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med många kontaktytor och har ett professionellt förhållningssätt till kandidater. God kommunikationsförmåga såväl i tal som skrift är viktigt för att lyckas i rollen som bemanningsansvarig. Om du själv har arbetat inom trädgårdsskötsel är det meriterande.


Välkommen med din ansökan!

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svensk Markservice Resurs AB

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2014-12-10
Övrigt:
Sök tjänsten via www.markserviceresurs.se


Senaste inkomna jobb