Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bemanningsledare till vår projektteam

Om tjänsten

Bemannicas ledstjärna är att hjälpa ICA-butiker med små och stora problem.
Bemannica är ett ett bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar exklusivt med ICA-butiker Sverige. I dagsläget har vi ca 300 aktiva konsulter som bemannar över 150 ICA-butiker i hela landet. Vår vision är att bli den största leverantören av butiksnära tjänster till ICA.

Vi är ett bolag med stora ambitioner att vidareutvecklas och växa. Bemannica blev 2013 Årets Nyföretagare i Lund

Nu vill vi utöka personalstyrkan på huvudkontoret i Lund och söker därför en bemanningsledare till vårt projektteamet.

Om tjänsten:
I rollen som Bemanningsledare är din främsta uppgift att planera och genomföra bemanningsprojekt. Med bemanningsprojekt avser vi till exempel längre vikariat, plocklag och andra specialuppdrag. Du kommer ha kontakten med kunden, rekrytera konsulter och tillsätta uppdragen. Utöver detta förväntas du även att driva aktiv försäljning mot befintliga och nya kunder.
Du kommer att vara en länk mellan kunder och konsulter och ständigt arbeta för att hjälpa butikerna när de är i behov av personal. Det dagliga arbetet består därför av mycket samtal och mailkontakt med kunder och konsulter. Det är viktigt att kunna planera arbetet och ha framförhållning.

Vem söker vi?
Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom personal, organisation eller service. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom bemanningsbranschen eller liknande bransch.

Du är en person som gillar att skapa affärer och hantera projekt. Du är duktig på att se kunders behov och tillgodose dessa. Då du kommer jobba både med bedömning av kandidater likväl som ekonomisk uppföljning av projekt, krävs det någon som både är socialt kompetent och har ett analytiskt sinne kring ekonomi. Har du dessutom en erfarenhet från försäljning är detta ett stort plus. Vidare tror vi att du är en person som tar för sig och klarar av att driva ett projekt självständigt. Slutligen kräver arbetet en lagspelare som trivs att arbeta i team.


Din uppgift är med andra ord att hjälpa ICA-butikerna med små och stora problem som uppstår i deras dagliga verksamhet. Till din hjälp har du dina kollegor på kontoret samt våra fantastiska konsulter!

Slutligen ser vi det som väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på ICA-butik.

Gå in på www.facebook.com/bemannica eller www.bemannica.se för mer information om oss.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och urvalet sker löpande. Skicka därför in din ansökan snarast möjligt.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Arbetstiden är vardagar 8-17
Lön:
Lön enligt Unionens Kollektivavtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannica AB
Hemsida:
http://www.bemannica.se/

Ansökan

E-postadress:
admin@bemannica.se
Övrigt:
För ansökan: skicka CV och personligt brev. Märk mailet med "Bemanningsledare projekt"


Senaste inkomna jobb