Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Client Manager till Studybuddy och MyAcademy!

Om tjänsten

Som Client Manager får du en viktig roll i vår uppgift med att hjälpa våra kunder att hitta rätt hjälp. Du arbetar med den första kundkontakten, rådgivning samt matchningsprocessen. Utöver det kommer du även att jobba med rekrytering och introduktion av våra fantastiska medarbetare. Du får själv stort eget ansvar och möjlighet att utveckla verksamheten.

Som Client Manager hos oss har du ansvar för kunder, matchning, rekrytering och introduktion. Din uppgift blir att ge bästa möjliga service till alla parter genom hela processen.

Vi söker en effektiv, positiv och noggrann team player som brinner för att ständigt utvecklas och leverera. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter och därför ser vi gärna att du är flexibel. Du är även engagerad, målmedveten och trivs med att ta eget ansvar. I perioder har vi ett högt tryck och då behöver du vara stresstålig. För rätt person finns möjligheter till att gå vidare med just det du är duktig på och klättra inom företaget.

Vi sätter hög tilltro till din personliga kompetens men förutom detta ska du även ha:

- Goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift
- Högskole/Universitetsexamen inom relevant område alternativt relevant erfarenhet för tjänsten. (HR, ekonomi, sälj eller service)

Det är meriterande om du har arbetat med kundhantering eller rekrytering.

Sedan ingången av 2018 ingår de två branschledarna Studybuddy och My Academy i samma utbildningskoncern: Aplus Education Group och tillsammans har vi över 50% av den svenska läxhjälpsbranschen. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen och söker två nya Client Managers – en till Studybuddy och en till My Academy!

Studybuddy och My Academy erbjuder grundskole- eller gymnasieelever de bästa förutsättningarna att lyckas med skolarbetet genom att matcha dem med en inspirerande och motiverande förebild. Genom detta förser vi barn och ungdomar med en inspirerande mentor samtidigt som vi skapar ett givande extrajobb för studenter. Vi tror på att man lär sig själv av att lära andra.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studybuddy AB
Hemsida:
http://www.studybuddy.se/

Ansökan

Referens:
Client Manager
E-postadress:
felicia.cederlund@studybuddy.se
Sista ansökningsdag:
2018-08-20


Senaste inkomna jobb