Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven Konsultchef/ Rekryterare sökes!

Om tjänsten

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Läs gärna mer på www.soderco.se

Dina arbetsuppgifter

Nu har vi bestämt oss! Vi på Söder & Co. behöver förstärka vårt team internt med en mycket driven & innovativ konsultchef med bra känsla för rekrytering & bemanning!

* Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen (kravprofil, sökprocesser, urval, intervjuer, referenstagning, presentation, anställning, utbildning och uppföljning)
* Du har personalansvar för vår uthyrda personal där du självklart träffar både kunder och anställda konsulter regelbundet
* Du skall kunna bemanna och därmed kunna ”matcha rätt kompetens till rätt uppdrag” och då sköta administration och underlag kring detta
* Du skall hela tiden sträva efter att utveckla långsiktiga & bra relationer och samarbeten med befintliga och nya kunder samt personal och andra intressenter
* Du skall vara med och aktivt bidra med utvecklingen av vår verksamhet, våra tjänster och vårt arbetssätt internt


Din profil

Vi välkomnar dig som har erfarenheter inom ledarskap och rekrytering. Vidare så tror vi att du har ett väl uppbyggt kontaktnät i det lokala näringslivet i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga. Klart meriterande är att du i dag är verksam som rekryteringskonsult eller konsultchef i vårt närområde, samt även att du har erfarenhet från någon arbetsledande roll. Ännu en merit är om du har erfarenhet från tillverkande industri.

Du trivs i mötet med människor, är kommunikativ, förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda relationer. Hos oss är beslutsvägarna korta och du har stor möjlighet att påverka din situation.För att trivas hos oss bör du ha ett starkt eget driv, vara servicinriktad, ha nära till skratt, vara en lagspelare och känna ett stort engagemang för ditt arbete.
Arbetet ställer krav på prestigelöshet och flexibilitet samtidigt som det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt, ta ansvar och fatta beslut på ett strukturerat sätt.

Det vi värdesätter högst är en vinnande personlighet, att du visar resultat och har förmågan att bygga långsiktliga och nära relationer med både kunder och konsulter.

Välkommen med din ansökan där urval sker löpande.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
972
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=972
Sista ansökningsdag:
2015-01-09
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb