Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven och engagerad rekryteringskonsult sökes till Husqvarna Group!

Om tjänsten

Har du en eftergymnasial utbildning inom exempelvis beteendevetenskap eller personalvetenskap och har ett stort intresse för rekrytering? Är du driven och självgående med skinn på näsan? Vill du vara med och fortsätta utveckla rekryteringsprocessen i en stor organisation? Då har vi uppdraget för dig – Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Husqvarna Group’s räkning en driven rekryteringskonsult.

Husqvarna Groups HR-avdelning består idag av 35 medarbetare i roller som
HR Buisnesspartners, HR-specialister, en löneavdelning samt ett rekryteringsteam. Rekryteringsfunktionen befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas där de under kommande året kommer bedriva mycket utvecklingsarbete inom funktionen.
Du kommer tillsammans med tre andra rekryterare, en researcher och en rekryteringsassistent driva rekryteringsarbetet framåt med visionen om att skapa bästa möjliga upplevelse för alla inblandande parter i rekryteringsprocessen.

Här ges du möjligheten att komma in på ett stort internationellt bolag med mycket interna och externa kontaktytor där du får chans att bidra till att förbättra och utveckla rekryterigsprocessen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Group’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer pågå under 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som rekryterare kommer du att ha ett ansvar för att självständigt driva rekryteringsprocessen från start till mål, från att sätta en kravprofil, annonsering, urval och intervjuer. Du kommer vidare att agera rekryteringspartner där du stöttar rekryterande chefer. Allt detta med syfte att bibehålla högsta möjliga kvalitet genom hela rekryteringsprocessen.

Du kommer utöver din operativa roll tillsammans med ditt övriga team arbeta med ständiga förbättringar där ni löpande kommer att


* arbeta med internt förbättringsarbete i rekrytering, t.ex att analysera chefsupplevelsen och kandidatupplevelsen
* att säkerställa kvalitet hos leverantörer


Rollen kommer även att innehålla en del adminstativa uppgifter.

Tjänsten passar dig som är självmotiverad, är nyfiken och inte rädd för att ta för dig. Du vill vara med och fortsätta att utveckla och förbättra rekryteringsprocessen och det allra viktigaste: att du brinner för och tycker att rekrytering är det roligaste som finns!

VI SÖKER DIG SOM
* har en eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap/personal eller liknande PA


* är nyfiken och har ett brinnande intresse för rekrytering
* behärskar svenska och engelska mycket väl, såväl i tal som i skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.


Det är meriterande om du


* har tidigare erfarenhet av rekrytering, antingen från bemanning- och rekryteringsbranschen eller som HR-medarbetare med särskilt fokus på rekrytering
* har arbetat med eller har intresse för IT-rekryteringar


Vi söker dig som känner igen dig i beskrvningen: en relationsbyggande rekryteringsfantast med skinn på näsan. Du håller dig uppdaterad i det senaste som händer inom rekrytering genom att exempelvis läsa böcker eller nätverka och med detta även gillar att utmana givna sanningar inom områden för att skapa innovativa lösningar. Då du sköter flera rekryteringsprocesser parallellt är det viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi också att du är utåtriktad, social och har en god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid, 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.
* Placering: Huskvarna.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulte


INFORMATION OM FÖRETAGET
Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2017 uppgick till 39 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Dagtid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021829
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/driven-och-engagerad-rekryteringskonsult-sokes-till-husqvarna-group/15021829?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb