Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Experis söker Senior Rekryterare / Recruiter, Göteborg

Om tjänsten

Arbetar du som Rekryterare och är redo för nästa steg i karriären? Experis Finance söker just nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom rekrytering och vill jobba på ett välkänt företag som verkar inom fordonsindustrin i Göteborg. Vi skulle vilja komma i kontakt med dig som har en universitetsexamen inom HR eller motsvarande utbildning och sedan tidigare har erfarenhet av rollen som rekryterare. Läs mer om tjänsten nedan och varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Rekryterare kommer du att vara en del av företagets rekryteringsteam och möjliggöra framtida framgång och tillverkning hos företaget genom att proaktivt identifiera, matcha och välja de mest kvalificerade kandidaterna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

* Se till att alla rekryteringar utvecklas och genomförs på ett standardiserat och framgångsrikt sätt, skydda etiska aspekter och diskrimineringslagstiftning samt säkerställa företagets kultur och arbetsgivarvärde.
* Bygga och behålla viktiga delar i personalen för kommande rekryteringar.
* Administrera och behålla kandidatdata och information
* Inom ditt kompetensområde bygga och behålla kunskap om marknaden och konsultera anställningschefer gällande detta under hela rekryteringsprocessen,
* Kontinuerligt följa och hålla dig uppdaterad med företagets uppförande, relaterande politik och gällande lagstiftning
* Bidra med extern benchmarking för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom rekryteringsbranschen.
* Samarbeta nära med företagets reklam gällande varumärket och sammanställning för att säkerställa en enhetlig och utmärkt varumärke- och kandidatupplevelse av företaget.

Vem är du?

Som person söker vi dig som är passionerad och engagerad i ditt arbete och kan utan problem prioritera dina arbetsuppgifter för att möta deadlines. Du har hög integritet, stark kommunikation och samverkan och du har dessutom en förmåga att leverera hög kvalité under press. Du kan hantera intressenter för att framgångsrikt kunna leverera förväntningar samt är mycket affärs- och prestationsdriven.

Kvalifikationer

För rollen söker vi dig med en universitetsexamen inom HR eller motsvarande utbildning.
Vidare ser vi att du har några års erfarenhet av rekrytering / searching, företrädesvis inom något område så som IT, mjukvaruutveckling, ledarskap, teknik eller administration.
Då företaget är stort internationellt är ett krav att du kan behärska engelska flytande i både tal samt skrift. Tidigare erfarenhet av proaktiv sökning via LinkedIn eller motsvarande i en global miljö. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med personlighetstester.

Experis värdesätter Learnability

Learnability, ett begrepp som beskriver en människas lust och förmåga att snabbt växa och utveckla sina kunskaper och färdigheter. Med koll på just din Learnability kan du påverka din anställningsbarhet under hela ditt arbetsliv.
Klicka på länken för att testa din Learnability: https://www.learnabilityquotient.com/en/assessment


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos Experis Finance har du nu chans att skaffa dig nya erfarenheter och ta dig an nya utmaningar, knyta värdefulla kontakter inför framtiden och samtidigt bygga upp ett attraktivt CV!

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatspecialist Stina Johansson på .

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Contract
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis

Ansökan

Referens:
32282
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=c2pvaGFuLjE0MjI4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb