Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konsultchef till fordonsindustrin

Om tjänsten

Gillar du att arbeta med människor och är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer då är du personen vi söker! Vi behöver utöka vår ledningsgrupp med ytterligare en konsultchef som kommer arbeta mot våra stora kunder inom fordonsindustrin. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet, och sätter stort värde i personlighet, driv och flexibilitet. Rollen heter Kund- och Personal-ansvarig, och den är indelat i tre huvudområden; Rekrytering, sälj/kundansvar samt HR -ansvar för dom konsulter man anställer på företaget. Detta innebär att man måste vara bra på att rekrytera mestadels tekniska konsulter både inom IT och Engineering, kunna nätverka och vara professionell och ha en stor dos med integritet när det gäller personalansvaret.

Just nu är det stort fokus på att hitta rätt kompetens så ett stort plus om man har ett stort nätverk redan och/eller är kunnig inom sociala medier på att hitta kandidater. Då vi är en relativt liten ledningsgrupp men en stor leverantör innebär rollen också att man rycker in där det behövs. Ibland får man styra upp rekryteringsmässor, anordna personalaktiviteter och ta hand om konferensgrupper när kunderna kommer på besök. Vi har högt i tak och samarbetar för att hitta lösningar.

Rollen innebär också mycket administration med att skapa CVn och offerter både på Engelska och Svenska, samt administrera våra ca 300 förfrågningar, så ett stort plus om man är van att arbeta i Excel och noggrann språkligt i tal och skrift.

Vi söker någon som helst har arbetat mot eller inom fordonsindustrin sedan tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering framförallt inom IT. Du måste vara van att ha många bollar i luften samtidigt, vara stresstålig och flexibel. Man måste vara helt flytande både i Engelska och Svenska både muntligt och skriftlig, vara noggrann och gärna vara van vid att skapa säljande CVn och tekniska offerter för arbetspaket. Sociala egenskaper, kommunikation och att ha lätt för att lära känna människor på alla nivåer är ett krav. Vana av att arbeta i en global organisation är också av värde, då vi arbetar mycket med människor från alla världens hörn och med olika kulturer. För att trivas i rollen behöver man verkligen älska att arbeta med människor och ha stor respekt för allas olikheter och bakgrunder.
Vi ser helst att du uppfyller nedan krav:

-Kommunikation skriftlig och muntlig
-Professionalitet
-Noggrann
-Excel
-Flytande Engelska /Svenska
-Erfarenhet från fordonsindustrin
-IT/Teknisk kompetens
-Rekrytering
-Ett plus om man arbetet inom konsultvärlden eller har HR/rekryterings-kompetens
-Duktig på sociala medier
-Körkort är ett måsteEngineering Partner is a growing consultant company, with offices in Gothenburg, Trollhättan and Stockholm. We provide both consultants on site, and deliver complete assignments within product development together with Swedish and international partners. Through targeted efforts within component and system development, EP has become a prominent and established partner to our customers. We focus on having satisfied employees, they are the heart and soul of our organization. Since spring 2017 EP is now also a part of a global company, Assystem, with 14 000 employees in 25 countries. This merge is a step taken for both our employees and customers. We need to be present globally where are customers are located, and we also want to be able to offer our employees international careers.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Vi som arbetsgivare erbjuder dig: - Utmanande och stimulerande arbetsuppgifter - Möjligheter till personlig kompetensutveckling - Familjevänlig företagspolicy - Korta beslutsvägar - Personalförmåner

Arbetsplats

Arbetsplats:
ENGINEERINGPARTNER AUTOMOTIVE NORDIC AB
Hemsida:
http://www.engineeringpartner.se

Ansökan

E-postadress:
rekrytering@engineeringpartner.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-18
Övrigt:
Please mark your application "Konsultchef"


Senaste inkomna jobb