Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mötesbokare

Om tjänsten

Om du växer med ansvar och drivs av resultat, har svart bälte i struktur och vill vara en del av ett engagerat team med stort driv, hög energi och stark gemenskap är detta en tjänst för dig. Som mötesbokare kommer du ha en viktig roll för vår gemensamma målsättning. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande. Här erbjuds du en speciell arbetsmöjlighet på en spännande arbetsplats. Du kommer få uppleva en ung och unik företagskultur där vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och styrkor. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst. Din huvuduppgift som mötesbokare kommer att vara att se till att vi har ett kontinuerligt kandidatflöde, vilket exempelvis innebär att ansvara för att: - Screena och matcha ett första urval av inkommande ansökningar - Searcha kandidater i interna och externa CV-databaser - Boka intervjuer åt vår rekryterare enligt uppsatta aktivitetsmål samt att vara ett administrativt stöd för vår rekryterare
Vid bra samarbete finns stora möjligheter att växa inom företaget

Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Du är van att ta egna initiativ, eget ansvar och jobbar effektivt. Vidare är du servicemässig i ditt sätt, lyhörd, prestigelös och ser gärna en framtid inom rekryteringsbranschen eller inom försäljning. För att trivas hos oss ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Erfarenhet från mötesbokning eller telemarketing är meriterande men inte ett krav.

Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003.

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Face2face
Hemsida:
http://www.face2face.se

Ansökan

Referens:
Mötesbokare
E-postadress:
gustav.hemmingsson@face2face.se
Sista ansökningsdag:
2018-09-07


Senaste inkomna jobb