Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Recruitment Administrator till Academic Work

Om tjänsten

För att fortsätta vår positiva utveckling söker vi nu en Recruitment Administrator till ett av våra Stockholmskontor! En roll för dig som vill utvecklas i en fartfylld, ansvarsfull och affärsorienterad miljö där ditt arbete är en viktig del för vår fortsatta framgång inom rekryteringsområdet.

OM TJÄNSTEN
”Som Recruitment Administrator har man en viktig roll och ett nära samarbete med våra Recruitment Consultants. Det är utvecklande att arbeta med en rad olika rekryteringsprocesser och olika roller, jag utmanas ständigt att vara kreativ för att hitta stjärnkandidater för respektive tjänst. Jag trivs i rollen eftersom den ger mig chansen att kombinera ett stort kvalitetfokus med utmaningen att vara effektiv.”

Såhär beskriver nuvarande Recruitment Administrator Cecilia rollen och varför hon trivs. I rollen som Recruitment Administrator kommer du skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en resultat- och servicefokuserad vardag. Du samarbetar tätt med våra Recruitment Consultants. Din uppgift är att stötta dem i alla delar av våra rekryteringsprocesser och att ge våra kandidater och kunder bästa tänkbara service. Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


* Administrativt arbete exempelvis skriva annonser och registrera underlag i vårt affärssystem
* Koordinera det administrativa arbetet i rekryteringsprocesserna för att skapa en god struktur
* Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och på sikt genomföra egna fysiska intervjuer
* Förbereda presentation av kandidater i processer
* Genomföra referenstagningar


Andra arbetsuppgifter kan förekomma och du kommer att vara behjälplig där behovet finns. Vi ser dig som en viktig del att uppnå de mål som finns uppsatta för våra Recruitment Consultants.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en akademisk examen inom exempelvis human resources, beteendevetenskap eller ekonomi.


* Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
* Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift


Som person är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Du ser möjligheter där du stöter på hinder och driver ditt eget arbeta framåt. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det även krav på dig att ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt för att bli framgångsrik i din roll.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss! We reward ambition!

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, tillsvidaremed inledande provanställning

ARBETSTIDER: Kontorstider

PLACERING: Stockholm Väst

LÖN: Fast månadslön

KONTAKTPERSON: Malin Dahlqvist, Head of Talent Acquisition

Skydd för den personliga identiteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
CLIENT DESCRIPTION
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Rekryterare/RekryteringskonsultVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963070
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/recruitment-administrator-till-academic-work/14963070?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb